Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Ενημέρωση για άγνωστο τραυματισμό του Στάρτζεον και απουσία του από τα πλέι άουτ σε 3, 2, 1...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Φοβερός παίκτης ο Κρίστιτσιτς – Παίκτης κλειδί στον Ερυθρό Αστέρα»

Ο πρώην συμπαίκτης του Νέναντ Κρίστιτσιτς στον Ερυθρό Αστέρα, Αλεξάντερ Πέσιτς, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον μέσο της ΑΕΚ.

«Φοβερός παίκτης ο Κρίστιτσιτς – Παίκτης κλειδί στον Ερυθρό Αστέρα» | to10.gr

Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς μεταμορφώθηκε από την στιγμή που ανέλαβε την ΑΕΚ ο Μάσιμο Καρέρα και έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο. Αυτό που τον έκανε να ξεχωρίσει στον Ερυθρό Αστέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο πρώην συμπαίκτης του εκεί, Αλεξάνταρ Πέσιτς, μιλώντας στην «mozzasport» αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον μέσο της Ένωσης χαρακτηρίζοντάς τον παίκτη κλειδί της ομάδας του Αστέρα τη σεζόν 2017-18.

Όσα είπε:

«Μαζί με τον Νεμάνια Ράντονιτς έκανα θαύματα. Αλλά κατά τη γνώμη μου φοβερός ήταν ο Νέναντ Κρίστιστιτς, ο οποίος ήταν και παίκτης-κλειδί. Όταν ήταν μαζί με τον Γιόβισιτς μπροστά από την άμυνα, στα χαφ, δεν είχαμε ποτέ κανένα πρόβλημα.

Δεν μπορώ, ωστόσο, να συγκρίνω γενιές και παίκτες. Αλλά θεωρώ πως η δική μας ήταν από τις καλύτερες τα τελευταία χρόνια. Όταν συναντηθήκαμε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, καταλάβαμε ότι η ομάδα τα είχε όλα. Είχε σοβαρές προσωπικότητες που ανέβαζαν το πνευματικό επίπεδο της ομάδας».