«Φοβερός παίκτης ο Κρίστιτσιτς – Παίκτης κλειδί στον Ερυθρό Αστέρα»

«Φοβερός παίκτης ο Κρίστιτσιτς – Παίκτης κλειδί στον Ερυθρό Αστέρα»

Ο πρώην συμπαίκτης του Νέναντ Κρίστιτσιτς στον Ερυθρό Αστέρα, Αλεξάντερ Πέσιτς, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον μέσο της ΑΕΚ.

Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς μεταμορφώθηκε από την στιγμή που ανέλαβε την ΑΕΚ ο Μάσιμο Καρέρα και έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο. Αυτό που τον έκανε να ξεχωρίσει στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο πρώην συμπαίκτης του εκεί, Αλεξάνταρ Πέσιτς, μιλώντας στην «mozzasport» αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον μέσο της Ένωσης χαρακτηρίζοντάς τον παίκτη κλειδί της ομάδας του Αστέρα τη σεζόν 2017-18.

Όσα είπε:

«Μαζί με τον Νεμάνια Ράντονιτς έκανα θαύματα. Αλλά κατά τη γνώμη μου φοβερός ήταν ο Νέναντ Κρίστιστιτς, ο οποίος ήταν και παίκτης-κλειδί. Όταν ήταν μαζί με τον Γιόβισιτς μπροστά από την άμυνα, στα χαφ, δεν είχαμε ποτέ κανένα πρόβλημα.

Δεν μπορώ, ωστόσο, να συγκρίνω γενιές και παίκτες. Αλλά θεωρώ πως η δική μας ήταν από τις καλύτερες τα τελευταία χρόνια. Όταν συναντηθήκαμε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, καταλάβαμε ότι η ομάδα τα είχε όλα. Είχε σοβαρές προσωπικότητες που ανέβαζαν το πνευματικό επίπεδο της ομάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ