Αποκάλυψη: Ο Σένκεφελντ θέλει συμβόλαιο ανάλογο με του Βέλεθ για να υπογράψει

Αποκάλυψη: Ο Σένκεφελντ θέλει συμβόλαιο ανάλογο με του Βέλεθ για να υπογράψει

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ θα είναι ο πρώτος που θα συζητήσει με τον Τσάβι Ρόκα για επέκταση της συνεργασίας του και μετά το 2021 και αναμένται να ζητήσει ποσό άνω των 300.000 ευρώ. Ένα συμβόλαιο που θα δείχνει ποιος θα είναι ο ηγέτης της άμυνας.

Η μεταγραφή του Φραν Βέλεθ, ο οποίος από το ερχόμενο καλοκαίρι θα φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, έρχεται να προσθέσει ακόμα περισσότερες λύσεις και ποιότητα στην αμυντική γραμμή της ομάδας. Και η αλήθεια είναι πως το τριφύλλι θα βρεθεί με τρεις επιλογές για δύο θέσεις στο κέντρο των μετόπισθεν. Τους Σένκεφελντ και Πούγγουρα, που έδεσαν μεταξύ τους και αποτέλεσαν ένα εξαιρετικό δίδυμο. Ένα δίδυμο που δύσκολα μπορεί να… σπάσει, αν και οι δύο παραμείνουν στον Παναθηναϊκό και την επόμενη σεζόν.

Με τα συμβόλαιά τους να ολοκληρώνονται το καλοκαίρι του 2021, ο Τσάβι Ρόκα έχει κάνει ήδη τις πρώτες επαφές με την πλευρά τους προκειμένου ο Παναθηναϊκός να τους δέσει με μεγαλύτερης διάρκειας συμφωνίες. Αυξάνοντας τους, φυσικά, και τα χρήματα, αφού και οι δύο θέλουν να εξαργυρώσουν την εξαιρετική σεζόν που έκαναν.

Είναι δεδομένο και ήδη έχει εκφραστεί από την πλευρά τόσο του Σένκεφελντ, όσο και του Πούγγουρα, πως θα χρειαστεί μια γενναία αύξηση αποδοχών προκειμένου να υπογράψουν νέα συμβόλαια. Και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Ολλανδός αναμένεται να ζητήσει ένα συμβόλαιο «τύπου Βέλεθ» για να παραμείνει στον Παναθηναϊκό.

Πόσα είναι τα επιπλέον χρήματα; Ο Σένκεφελντ το περασμένο καλοκαίρι δέχτηκε να έρθει στον Παναθηναϊκό με ένα ποσό περίπου 220.000 ευρώ ετησίως. Ρίχνοντας τις απαιτήσεις του, που αρχικά ήταν περίπου στα 300.000 ευρώ. Ωστόσο, από τη στιγμή που δεν βρήκε αυτά τα χρήματα και χάλασε η μεταγραφή του σε τουρκικό σύλλογο, με τον οποίο είχε έρθει πολύ κοντά, δέχτηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού.

Στο τριφύλλι έγινε πολύ γρήγορα ο ηγέτης της άμυνας, δικαιώνοντας απόλυτα την επιμονή του Γιώργου Δώνη για την απόκτησή του. Στο τριφύλλι, μάλιστα, του έκαναν και ειδική διαχείριση και συγκεκριμένες προπονήσεις ώστε να μην παρουσιάσει θέματα με το γόνατό του, που παρουσίαζε παλαιότερα.

Ο Ολλανδός ανταπεξήλθε σε όλα με επιτυχία, έγινε ο ηγέτης που ο Δώνης έψαχνε για την άμυνά του, ενώ δίπλα του βελτιώθηκε και εξελίχθηκε πολύ ο Πούγγουρας, για τον οποίο μάλιστα υπάρχει πλέον ενδιαφέρον από το εξωτερικό.

Ο Τσάβι Ρόκα θέλει να τον κρατήσει στον Παναθηναϊκό, το ίδιο και ο Γιώργος Δώνης, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει οι πράσινοι να του κάνουν μια αύξηση που θα αγγίζει το 50%. Και από τα 220.000 ευρώ, να πάει τουλάχιστον στα 320.000, χρήματα δηλαδή με τα οποία έχει συμφωνήσει ο Βέλεθ. Το θετικό είναι πως η αλλαγή της φορολογίας βοηθάει τον Παναθηναϊκό να κάνει αυξήσεις σε παίκτες που έχουν δείξει πως τις δικαιούνται. Το αρνητικό πως ο κορωνοϊός ίσως αλλάξει κάποιες από τις σκέψεις που υπήρχαν έως σήμερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ