«Όχι» του Ολυμπιακού σε 8 εκατ. ευρώ για Γκιγιέρμε

«Όχι» του Ολυμπιακού σε 8 εκατ. ευρώ για Γκιγιέρμε

Ο Ολυμπιακός απάντησε αρνητικά σε πρόταση που άγγιζε τα 8 εκατ. ευρώ για Γκιγιέρμε από την Κίνα.

Ο Γκιγιέρμε αποτελεί εδώ και δυο χρόνια τον πιο σταθερό παίκτης του Ολυμπιακού μαζί με τον Ζοσέ Σα, με τον Βραζιλιάνο να είναι αναντικατάστατος στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Οι εμφανίσεις του είναι εξαιρετικές σε Ελλάδα και Ευρώπη, οι μετοχές του έχουν ανέβει, ενώ είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει 100% ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Γκιγιέρμε έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2021, όμως οι ερυθρόλευκοι θέλουν να ανανεώσουν το συμβόλαιο του και να τον «δέσουν» για πολλά χρόνια στο λιμάνι. Οι δυο πλευρές αναμένεται να έχουν και επαφές μετά το πέρας της πανδημίας του κορωνοϊού που έχει πάει τις εξελίξεις, όπως είναι λογικό πιο πίσω.

Ο Ολυμπιακός επιθυμεί διακαώς την παραμονή του Βραζιλιάνου μέσου, ενώ ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι οι Πειραιώτες είπαν «όχι» σε πρόταση ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ για τον Γκιγιέρμε από ομάδα της Κίνας, το όνομα της οποίας δεν έχει γίνει γνωστό. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως οι Κινέζοι προσέφεραν πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 2,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Βασικός στόχος του Ολυμπιακού με την επιστροφή στην κανονικότητα είναι η ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γκιγιέρμε, με τις δυο πλευρές στις πρώτες τους συζητήσεις να έχουν κοινή γραμμή πλεύσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ