Ο ΠΑΟΚ κάνει παζάρια για να μειώσει τη ρήτρα του Μίσιτς

Ο ΠΑΟΚ κάνει παζάρια για να μειώσει τη ρήτρα του Μίσιτς

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με τη Σπόρτινγκ για την απόκτηση του Γιόζιπ Μίσιτς, με τον Δικέφαλο του βορρά να προσπαθεί να μειώσει την ρήτρα των 2 εκατ. ευρώ.

Ο κορωνοϊός μπορεί να έχει πάει τα πάντα στον χώρο του αθλητισμού και πιο συγκεκριμένα του ποδοσφαίρου πίσω, όμως ο ΠΑΟΚ έχει θέσει προτεραιότητεςενόψει της νέας σεζόν, τις οποίες θέλει να… κλείσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Μια από αυτές είναι και η απόκτηση του Γιόζιπ Μίσιτς από τη Σπόρτινγκ με κανονική μεταγραφή, αφού τόσο ο Αμπέλ Φερέιρα αλλά και η διοίκηση του Δικεφάλου του βορρά είναι απόλυτα ευχαριστημένη με τη φετινή παρουσία του Σέρβου μέσου. Δημοσίευμα μάλιστα από την Πορτογαλία μάλιστα κάνει ειδική αναφορά στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές για το μέλλον του Μίσιτς.

Σύμφωνα με την πορτογαλική «O’ Jogo», ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να μειώσει τη ρήτρα των 2 εκατομμυρίων ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του δανεισμού του Γιόζιπ Μίσιτς από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει παρόμοιες προσπάθειες διαπραγμάτευσης του buy out του Γιόζιπ Μίσιτς αρκετές φορές μέχρι τώρα, όμως αυτές έχουν «πέσει» στο κενό.

Ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου Μάριο Μπράνκο ήταν αυτός που ανέλαβε να παζαρέψει την ρήτρα του Κροάτη με τους συμπατριώτες του, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι οι άνθρωποι της Σπόρτινγκ δεν έδειξαν και μεγάλη διάθεση να μειώσουν τις απαιτήσεις τους κάτω από το buy out. Παρόλα αυτά ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την προσπάθεια παραμονής του Σέρβου και θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να επιτευχθεί συμφωνία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ