ΑΕΚ: Στη λίστα του Ίβιτς ακόμα ένας εξτρέμ…

ΑΕΚ: Στη λίστα του Ίβιτς ακόμα ένας εξτρέμ…

Ο Ίλια Ίβιτς έχει στην κορυφή της λίστας του για τα εξτρέμ τον Τάνκοβιτς, όμως εκτός από τον παίκτη της Χάμαρμπι κοιτάζει ακόμα μια περίπτωση.

Στην ΑΕΚ έχει κριθεί επιτακτική η απόκτηση τουλάχιστον ενός εξτρέμ ενόψει της νέας σεζόν και μάλιστα στόχος είναι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής να μπορεί να κάνει τη διαφορά στα άκρα.

Ο Ίλια Ίβιτς έχει θέσει ως βασικό στόχο την απόκτηση του Μουαμέρ Τάνκοβιτς, που μένει ελεύθερος από τη Χάμαρμπι αλλά παρότι απασχολεί δεν είναι εύκολη περίπτωση.

Για αυτό τον λόγο και ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής δεν ασχολείται μόνο με τον παίκτη της σουηδικής ομάδας, αλλά έχει στη λίστα του ακόμα μια αξιόλογη περίπτωση, το όνομα της οποίας ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται σε προηγμένο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και φαίνεται πως ξεχώρισε ο τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης» από το σκάουτινγκ που έκανε το τελευταίο διάστημα.

Βέβαια, η όποια κίνηση για απόκτηση εξτρέμ θα γίνει μετά το πέρας της πανδημίας, διότι τα πάντα αυτή τη χρονική περίοδο βρίσκονται σε… καραντίνα και έχουν «παγώσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ