Κόρχουτ: «Καμία επαφή με τον Παναθηναϊκό»

Κόρχουτ: «Καμία επαφή με τον Παναθηναϊκό»

Ο Ούγγρος αμυντικός διέψευσε με δηλώσεις του ότι έχει δεχθεί κρούση από τους «πράσινους».

Στη ζωή του στη Θεσσαλονίκη αλλά και τις αλλαγές που έχει φέρει στη καθημερινότητα του ο κορωνοϊος αναφέρθηκε με δηλώσεις που έκανε στην ουγγρική ιστοσελίδα «Haon. hu» ο Μιχαϊ Κορχουτ. Ο αμυντικός του Άρη διέψευσε, επίσης, τα σενάρια αναφορικά με πρόταση που δέχθηκε από τον Παναθηναϊκό.

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

Για τη καραντίνα: «Δεν μπορείς να βγεις από το σπίτι αν δεν δείξεις τη ταυτότητα σου και αναφέρεις τον σκοπό της εξόδου σου. Οι κάτοικοι πάντως ακολουθούν τους περιορισμούς. Υπάρχει ευτυχώς ενα δάσος κοντά στο σπίτι μου και μπορώ να βγω και να γυμναστώ εκεί. Προσπαθώ να βοηθήσω και στη κουζίνα, αλλά δεν τα καταφέρνω πάντα. Πάμε βόλτα τον σκύλο, βλέπουμε ταινίες με τη γυναίκα μου και προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τον ελεύθερο χρόνο μας».

Για τις φήμες αναφορικά με το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού: «Δεν έχω δεχτεί καμιά πρόταση, ούτε έχει γίνει καμιά επαφή με τον εκπρόσωπο μου. Ξέρω οτι το συμβόλαιο του παίκτη που αγωνίζεται στη θέση μου ολοκληρώνεται τον Ιούνιο αλλά δεν έχω κάνει καμία επαφή, οπότε δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ