Ματιέ Ουάρ: Το νέο «λαβράκι» που θέλει ο Ολυμπιακός από τη Γαλλία

Ματιέ Ουάρ: Το νέο «λαβράκι» που θέλει ο Ολυμπιακός από τη Γαλλία

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως βρήκε το νέο «λαβράκι» από την Κορσική στο πρόσωπο του Ματιέ Ουάρ της Αζαξιό.

Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια παρακολουθεί τη γαλλική αγορά και πιο συγκεκριμένα τη Ligue 2, όπου έχει εντοπίσει μεταξύ άλλων ποδοσφαιριστές, όπως ο Μαντί Καμαρά, ο Παπέ Αμπού Σισέ αλλά και ο Ουσεϊνού Μπα.

Κομβικό ρόλο σε όλες τις περιπτώσεις αυτές έχει παίξει ο Φρανσουά Μοντεστό, ο οποίος γνωρίζει όσο λίγη το γαλλικό προϊόν, δείγμα και της εξέλιξης των τριών ποδοσφαιριστών στο λιμάνι. Ο Κορσικανός πρώην ποδοσφαιριστής των ερυθρόλευκων έχει συμφωνήσει και με ακόμα έναν ποδοσφαιριστή για το φετινό καλοκαίρι, τον νεαρό Φοντέ Καμαρά, ενώ όπως όλα δείχνουν ο Ολυμπιακός δεν σταματάει εκεί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Κόκκινου Πρωταθλητή λοιπόν, ο Ολυμπιακός φαίνεται πως έχει εντοπίσει ακόμα μια ανάλογη περίπτωση με τις προηγούμενες, με τον Μοντεστό να παίζει για ακόμα μια φορά καθοριστικό ρόλο. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Ματιέ Ουάρ, τον 22χρονο αριστερό μπακ της Αζαξιό, η οποία βρίσκεται στην 3η θέση της Ligue 2 και που παλεύει με αξιώσεις να ανέβει κατηγορία.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός παρακολουθεί την περίπτωση του νεαρού ποδοσφαιριστή, ο οποίος τη φετινή σεζόν πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις και είναι από τους κορυφαίους της γαλλικής ομάδας. Ο Ουάρ κατάγεται από το Παρίσι και έχει παίξει σε 25 από τα 28 παιχνίδια της ομάδας του φέτος.

Οι Πειραιώτες δεν έχουν κινηθεί προς το παρόν για την απόκτηση του αλλά είναι ένας παίκτης που αρέσει και πιθανότατα να ασχοληθεί μαζί του ο Ολυμπιακός, ειδικά σε περίπτωση που πωληθεί ο Κώστας Τσιμίκας. Ο Ουάρ είναι ένας ποδοσφαιριστής που θεωρείται από τα καλύτερα ταλέντα στη Γαλλία και αναμφίβολα έχει όλες τις προοπτικές να ακολουθήσει τα βήματα που ακολούθησαν και οι άλλοι τρεις παίκτες που ήρθαν στον Ολυμπιακό με τη σφραγίδα του Μοντεστό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ