Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Με επιστολή αναμένεται να απαντήσει ο Αλαφούζος στην άρνηση των παικτών του ΠΑΟ για τις μειώσεις.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ολυμπιακός: Διαδικτυακή real time προπόνηση για την Κ17 (vid)

Οι ποδοσφαιριστές της Κ17 του Ολυμπιακού προπονήθηκαν real time μέσω διαδικτύου - Ανάλογες προπονήσεις από Δευτέρα και για τις Κ15, Κ16 και Κ19.

Ολυμπιακός: Διαδικτυακή real time προπόνηση για την Κ17 (vid) | to10.gr

Ο κορωνοϊός έχει «παγώσει» όλες τις αθλητικές δραστηριότητες και οι παίκτες προπονούνται στα σπίτια τους. Η ακαδημία του Ολυμπιακού από την πρώτη στιγμή βρίσκεται δίπλα στους ποδοσφαιριστές της και τους στηρίζει έμπρακτα με ειδικά προγράμματα προπονήσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι μικροί ποδοσφαιριστές τα ακολουθούν όσο καιρό μένουν στα σπίτια τους, λόγω του κορωνοϊού, για να παραμείνουν σε καλή κατάσταση και να είναι έτοιμοι όταν ξεκινήσουν και πάλι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις. Μάλιστα, εκτός από τα ατομικά προγράμματα, οι ποδοσφαιριστές της Κ17 του Ολυμπιακού, έκαναν και όλοι μαζί real time προπόνηση!

«Η Ακαδημία του Ολυμπιακού έχει ήδη προσαρμοστεί στις ιδιαίτερες συνθήκες που προστάζει η πραγματικότητα του κορονοϊού, με την Κ17 να προπονείται μαζί αλλά από το σπίτι», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο post.

Εκτός από την Κ17 του Δημήτρη Μαυρογενίδη, ανάλογες προπονήσεις από Δευτέρα (6/4) αναμένεται να κάνουν και οι Κ15, Κ16 και Κ19.

Δείτε το βίντεο: