ΠΑΟΚ: Το κουμάντο στις μεταγραφές ο Φερέιρα υπό την επίβλεψη του Γιώργου Σαββίδη

ΠΑΟΚ: Το κουμάντο στις μεταγραφές ο Φερέιρα υπό την επίβλεψη του Γιώργου Σαββίδη

Ο Ιβάν Σαββίδης σε επικοινωνία που είχε με τον Αμπέλ Φερέιρα του ανακοινώθηκε ποιοι θα είναι οι υπεύθυνοι των μεταγραφών, ενώ ζητήθηκε από τον Πορτογάλο τεχνικό οι σκέψεις του για το πως ο ΠΑΟΚ θα ενισχύσει και την αγωνιστική του εικόνα, εξισορροπώντας παράλληλα το μπάτζετ.

Αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας είχαμε σήμερα από τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη. Ο τελευταίος σήμερα το πρωί είχε μια κουβέντα μέσω skype με τον Αμπέλ Φερέιρα, στο πλαίσιο του κύκλου των καθημερινών πια επαφών με τους συνεργάτες του.

Ο Σαββίδης ενημερώθηκε για το σχέδιο των προπονήσεων των ποδοσφαιριστών την περίοδο της καραντίνας και το πλάνο που υπάρχει για το σενάριο επανεκκίνησης των αγωνιστικών υποχρεώσεων. «Είναι μια καλή ευκαιρία να ασχοληθούμε τώρα με τα θέματα στρατηγικής, αυτά που στη μάχη της καθημερινότητας πηγαίνουν πιο πίσω».

Οι υπεύθυνοι των μεταγραφών

Στη συνέχεια ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε από τον Πορτογάλο τεχνικό τις σκέψεις του για το πως ο ΠΑΟΚ θα ενισχύσει και την αγωνιστική του εικόνα, εξισορροπώντας παράλληλα το μπάτζετ. Καθορίστηκαν οι τομείς ευθύνης του καθενός, με τον Γιώργο Σαββίδη να έχει τη γενική επίβλεψη στο σκέλος των μεταγραφών, για τις οποίες ξεκαθαρίστηκε πως υπεύθυνος θα είναι ο προπονητής, με τη συμβολή του τεχνικού διευθυντή.

Βάζει τέλος στα σενάρια για προπονητή

Αυτό σημαίνει πως ο Ιβάν Σαββίδης βάζει τέλος στα σενάρια περί αντικατάστασης του Αμπέλ Φερέιρα το καλοκαίρι. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα συνεχίσει να δουλεύει στον ΠΑΟΚ και τη νέα χρονιά καθώς όπως στην ΠΑΕ θεωρούν πως το έργο του προπονητή δεν μπορεί να φανεί από την πρώτη χρονιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ