Η Νέα Τούμπα, το bussiness plan εγκαταστάσεων και ο εξορθολογισμός του μπάτζετ

Η Νέα Τούμπα, το bussiness plan εγκαταστάσεων και ο εξορθολογισμός του μπάτζετ

Ο Ιβάν Σαββίδης, στη δεύτερη τηλεδιάσκεψη συνομίλησε και με τον Μάκη Γκαγκάτση δίνοντας του κατευθύνσεις για το πώς θα κινηθεί η ΠΑΕ για τη Νέα Τούμπα, το bussiness plan εγκαταστάσεων και τον εξορθολογισμό του μπάτζετ.

Συσκέψεων συνέχεια για τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος μετά την κουβέντα που είχε με τον προπονητή της ομάδας Αμπέλ Φερέιρα τα είπε και με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Μάκη Γκαγκάτση.

ΟΙ δύο άνδρες κουβέντιασαν για αρκετή ώρα για όλα τα θέματα που απασχολούν την Ασπρόμαυρη ΠΑΕ με τον ισχυρό άνδρα του Δικεφάλου να κινείται σε τρεις άξονες. Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε αναφορά για το σημείο που βρίσκονται οι διαδικασίες για το νέο γήπεδο, θέλοντας να ενημερωθεί ακριβώς για όλα όσα αφορούν το φάκελο Νέα Τούμπα.

Ζήτησε να καταρτιστεί άμεσα ένα bussiness plan για τη δημιουργία νέων προπονητικών εγκαταστάσεων τόσο για την πρώτη ομάδα όσο και για τις ακαδημίες.

Και σε συνέχεια της χθεσινής του τηλεδιάσκεψης για έναν ΠΑΟΚ πρωταθλητή, ευρωπαίο και αυτάρκη, ο πρόεδρος του Δικεφάλου ζήτησε να εκπονηθεί πλάνο εξορθολογισμού του μπάτζετ. Κάτι που θα πρέπει να γίνει σε συνεργασία με την Μαρία Γκοντσάρεβα και τον τεχνικό διευθυντή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ