Κολονέλο: «Πολύ όμορφο να μπούμε με τον Καρέρα στην Αγια-Σοφιά»

Κολονέλο: «Πολύ όμορφο να μπούμε με τον Καρέρα στην Αγια-Σοφιά»

O Τζιανλούκα Κολονέλο μίλησε για τον Μάσιμο Καρέρα, την τραγωδία με τον κορωνοϊό στην Ιταλία, ενώ τόνισε πως θα ήταν υπέροχο να μπει μαζί με τον τεχνικό της ΑΕΚ στην Αγιά-Σοφιά.

Ο Τζιανλούκα Κολονέλο παραχώρησε συνέντευξη στην Ώρα για Σπορ και αφού εξέφρασε την εκτίμησή του για τον Μάσιμο Καρέρα, τόνισε ότι αποτελεί όνειρο το να μπει στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πρόκειται για έναν 100% επαγγελματία και καταπληκτικό άνθρωπο. Αγαπά πολύ το ποδόσφαιρο και έχει δεθεί πολύ με την ΑΕΚ. Είναι πολύ όμορφη η σκέψη να μπούμε μαζί στην ‘Αγια-Σοφιά’. Μοιάζει με ένα πολύ όμορφο όνειρο και ανυπομονούμε να μπούμε όλοι μαζί στο νέο μας γήπεδο», τόνισε ο Ιταλός τεχνικός.

Για την πατρίδα του που βιώνει ακόμη τραγικές στιγμές λόγω της πανδημίας: «Αυτό που συμβαίνει στην Ιταλία με τους πολυάριθμους νεκρούς είναι μια τραγωδία, ένας πόλεμος. Πονά η καρδιά μου με αυτό που συμβαίνει. Για κανέναν δεν είναι εύκολο. Τα παιδιά μου παραμένουν στην Ιταλία και έχω πολλούς μήνες να τα δω από κοντά. Οφείλουμε όμως όλοι να κάνουμε υπομονή για να βγούμε από αυτή τη δύσκολη κατάσταση», ανέφερε.

Για το πώς επηρεάζει την ΑΕΚ; «Προσεύχομαι κάθε μέρα να τελειώσει το συντομότερο όλο αυτό. Αισθανόμαστε πολύ τυχεροί που συνεργαζόμαστε με αυτούς τους παίκτες. Είμαστε μια αγαπημένη οικογένεια και όλοι μαζί θα το περάσουμε αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ