Το Limit up του Καρέρα και το κίνητρο με την ΑΕΚ

Το Limit up του Καρέρα και το κίνητρο με την ΑΕΚ

Γιατί ο Ιταλός τεχνικός δεν δείχνει να αποσπάται από τις «Σειρήνες» της πατρίδας του και το ενδιαφέρον ομάδων του Καμπιονάτο

Ο Μάσιμο Καρέρα έχει καταγράψει μια απόλυτα πετυχημένη θητεία στην ΑΕΚ. Ο Ιταλός τεχνικός αναμόρφωσε την Ένωση, που βρήκε ταυτότητα, κέρδισε βαθμούς, ανέδειξε παίκτες. Ο Καρέρα είναι βασικό γρανάζι του μηχανισμού της ΑΕΚ, που θέλει να χτίσει γύρω από τον Ιταλό την επόμενη μέρα της.

Τα όσα έχει πετύχει ο Καρέρα με την ΑΕΚ δεν έχουν περάσει απαρατήρητα στην πατρίδα του. Το όνομα του Ιταλού τεχνικού κάνει γκελ στο Καμπιονάτο και ήδη έχουν υπάρξει ομάδες που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους. Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο ίδιος, Τζένοα και Ουντινέζε εξέφρασαν την επιθυμία να αναλάβει τα ηνία τους.

Ωστόσο, ο Καρέρα ψήφισε ΑΕΚ, δίνοντας τα χέρια με την Ένωση προκειμένου να παραμείνει στο τιμόνι της και την νέα χρονιά. Ο Ιταλός τεχνικός δείχνει απόλυτα προσηλωμένος στον Δικέφαλο. Η ΑΕΚ προσφέρει στον Καρέρα την ευκαιρία να διεκδικήσει τίτλους και να πρωταγωνιστήσει.

Ο Ιταλός είναι ένας προπονητής πεισματάρης και με την καλή έννοια, εγωιστής. Θέλει όπου πηγαίνει να πετυχαίνει πράγματα και με την ΑΕΚ πιστεύει πως έχει ακόμα πολλούς στόχους ενόψει. Στόχους που πιστεύει πως μπορεί να φέρει εις πέρας.

Ο Καρέρα έχει βρει μεγάλο κίνητρο στην Ένωση. Θέλει να δημιουργήσει μια ομάδα βάσει των δικών του «θέλω», η οποία από τη νέα σεζόν θα μπορέσει να διεκδικήσει με αξιώσεις το πρωτάθλημα. Αυτή τη στιγμή, η προοπτική του Καμπιονάτο δεν τον ιντριγκάρει. Δεδομένα υπάρχει στο μυαλό του η επιστροφή στην πατρίδα του, όμως όχι ακόμα. Μιας και εκτιμά πως ο δρόμος του με την ΑΕΚ έχει ακόμα μπόλικα… χιλιόμετρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ