Ενδιαφέρον από δύο κατασκευαστικές εταιρίες για τη Νέα Τούμπα

Ενδιαφέρον από δύο κατασκευαστικές εταιρίες για τη Νέα Τούμπα

Δυο κατασκευαστικές εταιρίες έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους προκειμένου να αναλάβουν τα έργα για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Ο κορωνοϊός έχει πάει τα πάντα πιο πίσω στον αθλητισμό και όχι μόνο, καθώς ο ΠΑΟΚ έχει «παγώσει» αναγκαστικά το πλάνο για τη Νέα Τούμπα λόγω της πανδημίας.

Ο Δικέφαλος του βορρά πριν από περίπου δυο μήνες είχε καταθέσει τρεις φακέλους με συνολικά 1000 σελίδες για το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο στο τμήμα Μητροπολιτικού Σχεδιασμού Θεσσαλονίκης που ανήκει στο υπουργείο Περιβάλλοντος και στο αμέσως επόμενο διάστημα αναμενόταν η προώθηση τους στα κεντρικά του υπουργείου στην Αθήνα.

Εκεί θα γινόντουσαν οι διαβουλεύσεις και η δημοσιοποίηση του έργου και θα περίμενε ο ΠΑΟΚ την τελική έγκριση από το Συμβούλιο της Επικρατείας, όμως ο κορωνοϊός πήγε τα πάντα πιο πίσω.

Ο Δικέφαλος του βορρά έχει πολύ μεγάλα σχέδια για το νέο γήπεδο, για αυτό και ο Ιβάν Σαββίδης έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον δυο μεγάλων κατασκευαστικών εταιριών. Και οι δυο εταιρίες ήθελαν να μάθουν λεπτομέρειες για το πλάνο κατασκευής της Τούμπα και σύμφωνα με τις ίδιες απόλυτα ασφαλείς, πληροφορίες είχαν επαφές και πήραν ενημέρωση από ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να επενδύσει περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ για το νέο γήπεδο που θα είναι χωρητικότητας από 35.000 θεατές και άνω με ιδανικό στόχο την χωρητικότητα των 41.926 θέσεων. Οι δυο κατασκευαστικές θέλουν το έργο και μάλιστα αναφέρουν πως το σχέδιο τους θα είναι ανάλογο με τον κορυφαίων νεόκτιστων γηπέδων στον κόσμο. Ένα στολίδι όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ