Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Finito la musica στο κίνημα της παύλας. Άργησαν, αλλά το κατάλαβαν...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Παναθηναϊκός: Σχέδιο για προπονήσεις σε διαφορετικές ώρες

Το προπονητικό επιτελείο του Παναθηναϊκού έχει προετοιμαστεί για την περίπτωση μιας μίνι προετοιμασίας.

Παναθηναϊκός: Σχέδιο για προπονήσεις σε διαφορετικές ώρες | to10.gr

Η ημερομηνία επανέναρξης των προπονήσεων είναι άγνωστη για όλες τις ομάδες… Ο κορωνοϊός έχει διακόψει τις περισσότερες δραστηριότητες στη χώρα και το ποδόσφαιρο δεν αποτελεί εξαίρεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Δώνης και οι συνεργάτες του δεν ξέρουν πότε θα ξαναδουλέψουν με τους παίκτες τους, όμως προετοιμάζονται για το σενάριο. Έχουν καταρτίσει έναν πρωταρχικό σχεδιασμό, αλλά δεν μπορούν να καλέσουν τους παίκτες στο «Γεώργιος Καλαφάτης» πριν η Κυβέρνηση άρει την απαγόρευση της κυκλοφορίας. Μία άρση που είναι άγνωστο πότε θα συμβεί…

Επίσης, είναι δεδομένο ότι τουλάχιστον στην αρχή, οι παίκτες θα γυμνάζονται σε διαφορετικά γκρουπ για να τηρούν τις αναγκαίες αποστάσεις ασφαλείας. Για να συμβεί αυτό με δύο διαθέσιμα γήπεδα στο προπονητικό κέντρο του Κορωπίου, οι παίκτες θα έρχονται ανά ομάδες και σε άλλες ώρες.

Ώστε κάθε ομάδα να τελειώνει την προπόνηση της, να αποχωρεί, να απολυμαίνονται τα αποδυτήρια και να έρχεται η επόμενη ομάδα. Πρόκειται για μία σύνθετη διαδικασία που δεν έχει προηγούμενο και θα είναι πρωτόγνωρη για τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο.