ΑΕΚ: Πρώτα στόπερ και εξτρέμ

ΑΕΚ: Πρώτα στόπερ και εξτρέμ

Οι δύο θέσεις που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή ενδιαφέροντος της Ένωσης, όσον αφορά στα μεταγραφικά.

Η ΑΕΚ όπως και όλες οι ομάδες παρακολουθεί τις εξελίξεις και βάσει αυτών, προχωρά και στον προγραμματισμό της. Είναι σαφές πως αυτή τη στιγμή τα πάντα είναι ρευστά όσον αφορά στην επόμενη μέρα, κυρίως για το κομμάτι του αθλητισμού και της επιστροφής στη δράση.

Οι Κιτρινόμαυροι κινούνται πάντως έχοντας στο μυαλό τους πως αργά ή γρήγορα η κατάσταση που βιώνουμε θα ξεπεραστεί. Οι ομάδες θα επιστρέψουν στην καθημερινότητά τους και η μπάλα θα κυλήσει πάλι στο γρασίδι. Σε αυτά τα πλαίσια, «τρέχει» και ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Ένωσης ενόψει της νέας σεζόν.

Ίλια Ίβιτς και Μάσιμο Καρέρα έχουν συζητήσει εκτενώς γύρω από αυτό το κομμάτι. Οι δύο άνδρες έχουν αποφασίσει που θα ρίξουν το βάρος και ποιες θέσεις αποτελούν προτεραιότητα για την ΑΕΚ, ενόψει της νέας σεζόν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Ένωση ψάχνεται σε πρώτη φάση για την ενίσχυση της αμυντικής, αλλά και της μεσοεπιθετικής γραμμής της. Η ΑΕΚ θέλει να αποκτήσει έναν στόπερ, αλλά και έναν αριστερό μπακ. Ενώ «σκανάρει» την αγορά και για έναν ποιοτικό ακραίο.

Για τη δεύτερη περίπτωση, ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς δεδομένα απασχολεί. Ο Σουηδός εξτρέμ της Χάμαρμπι είναι από τον χειμώνα στη λίστα του Δικεφάλου και η υπόθεσή του είναι πιθανό να έρθει ξανά στο προσκήνιο. Δεν είναι πάντως η μοναδική. Όπως έχετε διαβάσει προ ημερών από to10.gr στο μπλοκάκι του Ίβιτς βρίσκονται ακραίοι και από την αγορά της Ιταλίας.

Τη δεδομένη στιγμή κάποια ουσιαστική κίνηση όσον αφορά στα μεταγραφικά δεν μπορεί να γίνει. Ωστόσο η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει την προεργασία για τις προσθήκες που θα ακολουθήσουν και ο σχεδιασμός της προχωρά πάνω σε συγκεκριμένους άξονες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ