Επιμένουν στην Ισπανία για Ατλέτικο και Σα

Επιμένουν στην Ισπανία για Ατλέτικο και Σα

Δημοσίευμα της Marca αναφέρει ότι ο Ζοσέ Σα βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ ο Πορτογάλος φέρεται να απασχολεί και τη Γουέστ Χαμ.

O Ζοσέ Σα αποτελεί εδώ και μερικές εβδομάδες τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού με τη μεγαλύτερη πέραση στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας πραγματοποίησε μέχρι τη διακοπή για τον κορωνοϊό σπουδαίες εμφανίσεις και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην πορεία του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Όπως είναι λογικό λοιπόν οι μετοχές του ανέβηκαν, με τον Σα να απασχολεί πλέον ομάδες από την Αγγλία και την Ισπανία. Μια από αυτές φέρεται να είναι και η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία ενδιαφέρεται για τον Πορτογάλο σύμφωνα και με σημερινό δημοσίευμα της Marca. Ο Σα θα αποτελέσει τον Νο. 2 των ροχιμπλάνκος πίσω από τον Γιαν Όμπλακ, ενώ ακόμα μια ομάδα προστέθηκε στους ενδιαφερόμενους. Πέρα από την Ατλέτικο που έχει ακουστεί εδώ και μέρες, η Γουέστ Χαμ είναι αυτή που φαίνεται να «κυνηγάει» την περίπτωση του ενόψει του καλοκαίριού.

Οι Ισπανοί επιμένουν στις αναφορές τους για το ενδιαφέρον της Ατλέτικο Μαδρίτης, για τον Πορτογάλο τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Ζοσέ Σα, ενώ βέβαια τονίζουν ότι οποιαδήποτε εξέλιξη θα γίνει μετά το πέρας της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Η Ατλέτικο Μαδρίτης ψάχνει για έναν τερματοφύλακα. Το συμβόλαιο του Άνταν θα λήξει τον Ιούνιο (και είναι πολύ κοντά στην Μπέτις), οπότε η ισπανική ομάδα θα αναγκαστεί να αναζητήσει ένα τερματοφύλακα που θα παλισιώσει τον Γιαν Όμπλακ» αναφέρει η Marca. «Υπάρχουν δύο ονόματα κάτω από το μεγεθυντικό φακό των στελεχών της Ατλέτικο Μαδρίτης: Ζοσέ Σα του Ολυμπιακού, και Mάρκο Ντμίτροβιτς της Ειμπάρ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ