Βράνιες: «Αν ήταν στο χέρι μου, αύριο θα έκλεινα στην ΑΕΚ – Εδώ είναι το σπίτι μου»

Βράνιες: «Αν ήταν στο χέρι μου, αύριο θα έκλεινα στην ΑΕΚ – Εδώ είναι το σπίτι μου»

Ξεκάθαρος ο Βόσνιος για το πού επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του μετά το καλοκαίρι όταν και λήγει ο δανεισμός του στην ΑΕΚ.

Πιο ξεκάθαρος δεν θα μπορούσε να ήταν ο Όγκνιεν Βράνιες για το μέλλον του. Σε διαδικτυακή συνέντευξη που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης στην ιστοσελίδα «bhfubal» και τη δημοσιογράφο Λάνα Στάνισιτς, ο αμυντικός της ΑΕΚ τόνισε ότι θέλει να μείνει στην Ένωση την οποία χαρακτήρισε σπίτι του.

Βέβαια αυτό δεν εξαρτάται από τον ίδιο αφού με το τέλος του δανεισμού του θα πρέπει να επιστρέψει στο Βέλγιο και να συζητήσει με την Άντερλεχτ.

«Για να λέμε την αλήθεια, αυτή τη στιγμή, όποτε τελειώσει επίσημα αυτή η σεζόν, εγώ αναγκαστικά θα πρέπει να γυρίσω στο Βέλγιο, στην Άντερλεχτ. Δεν μπορώ να αποφασίσω μόνο εγώ για το μέλλον μου αυτή την στιγμή. Πρέπει να πάω εκεί και να δούμε τι θα γίνει» τόνισε αρχικά.

Όσον αφορά για τη δική του επιθυμία ανέφερε: «Αν ήταν μόνο στο χέρι μου, αύριο θα έκλεινα για να μείνω στην ΑΕΚ. Εδώ νιώθω πια να είναι το σπίτι μου. Η ομάδα αυτή είναι το σπίτι μου και την πόλη την νιώθω την δική μου πόλη.Το καλύτερο που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή, είναι να μπορέσω να παίξω αυτά τα χρόνια εδώ στην ΑΕΚ. Και μετά το τέλος της καριέρας μου, θα ήθελα να μείνω εδώ στην Αθήνα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ