Ποιο είναι το καλύτερο παιχνίδι του Ολυμπιακού επί Πέδρο Μάρτινς; (poll, vids)

Ποιο είναι το καλύτερο παιχνίδι του Ολυμπιακού επί Πέδρο Μάρτινς; (poll, vids)

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκλεισε δύο χρόνια στον «ερυθρόλευκο» πάγκο. Δύο χρόνια, στα οποία ο Ολυμπιακός έκανε σπουδαίες εμφανίσεις και πέτυχε μεγάλες νίκες. Μπείτε και ψηφίστε στο poll ποιο ήταν το καλύτερο παιχνίδι των Πειραιωτών στη διετία του Πορτογάλου.

Δύο χρόνια στον πάγκο του Ολυμπιακού συμπληρώνει σήμερα ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός με σκληρή δουλειά, πίστη και αφοσίωση κατάφερε να επαναφέρει και πάλι την πειραϊκή ομάδα εκεί που της αξίζει. Στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου και στην ευρωπαϊκή ελίτ.

Μέσα σε 24 μήνες κατάφερε να κάνει τους Ερυθρόλευκους κυρίαρχους του παιχνιδιού. Να προκαλούν… τρόμο στους αντιπάλους τους. Να παίζουν ελκυστικό ποδόσφαιρο, με πολλές φάσεις, πολλά γκολ και ωραίο θέαμα σε κάθε ματς. Να πετυχαίνουν μεγάλες νίκες, εντός και εκτός συνόρων.

Ο Ολυμπιακός με τη στήριξη του ηγέτη του, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έχει φέρει σπουδαίους ποδοσφαιριστές στην ομάδα και τη σωστή καθοδήγηση του Μαρτίνς, έγινε και πάλι μεγάλος και τρανός. Σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Τα τελευταία δύο χρόνια οι Πειραιώτες έχουν πετύχει τεράστιες νίκες, εντός και εκτός συνόρων. Μεγάλες επιτυχίες, που γέμισαν τους οπαδούς τους με χαρά και περηφάνια. Σπουδαίες ευρωπαϊκές βραδιές, όπως αρμόζουν σε έναν τόσο σπουδαίο σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός.

To10.gr σας δίνει τη δυνατότητα να ψηφίσετε ποιο ήταν κατά τη γνώμη σας το καλύτερο παιχνίδι της πειραϊκής ομάδας τα δύο χρόνια που βρίσκεται στον πάγκο της ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ολυμπιακός-Μίλαν 3-1

Μία από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές βραδιές στο Γ. Καραϊσκάκης. Οι Ερυθρόλευκοι με τον κόσμο τους να έχει γεμίσει το φαληρικό γήπεδο και να έχει δημιουργήσει για μια ακόμα φορά φανταστική ατμόσφαιρα, ανάγκασαν τους σούπερ σταρ της Μίλαν να υποκλιθούν μπροστά τους και πέρασαν θριαμβευτικά στους «32» του Europa League. Τεράστια νίκη, με την οποία οι Πειραιώτες πέταξαν εκτός την Μίλαν πέρασαν μαζί με την Μπέτις στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ανεπανάληπτες στιγμές στο Φάληρο.

Ολυμπιακός-ΑΕΚ 4-1

Ενα από τα καλύτερα παιχνίδια του Ολυμπιακού στην Ελλάδα. Η ΑΕΚ προηγήθηκε στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Μαρτίνς ήταν καταιγιστική. Με ηγέτη τον Κώστα Φορτούνη, που σκόραρε δις, και τέσσερα γκολ σε 38 λεπτά, οι Ερυθρόλευκοι έφεραν τούμπα το ματς και διέλυσαν την Ενωση με 4-1.

Μπασακσεχίρ-Ολυμπιακός 0-1

Τεράστιο διπλό. Διπλό πρόκρισης στην Τουρκία. Οι Ερυθρόλευκοι με γκολ του Γιώργου Μασούρα και μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ζοσέ Σα, που έπιασε πέναλτι στα τελευταία λεπτά του αγώνα, οι Ερυθρόλευκοι πέρασαν από την Τουρκία και έκαναν καθοριστικό βήμα για την πρόκρισή τους στα πλέι οφ της του Champions League.

Ολυμπιακός-Κράσνονταρ 4-0

Εκεί αντιμετώπισαν την Κράσνονταρ. Οι Πειραιώτες έκαναν ένα φανταστικό παιχνίδι στο Καραϊσκάκη και διέλυσαν τους Ρώσους του Μάρκους Μπεργκ με 4-0. Μια μαγική βραδιά στο φαληρικό γήπεδο, με την οποία ουσιαστικά σφράγισαν από το πρώτο ματς την πρόκρισή τους στους ομίλους του Champions League. Μια ακόμα μεγάλη νίκη.

Ολυμπιακός-Τότεναμ 2-2

Οι Ερυθρόλευκοι επέστρεψαν στα… αστέρια. Στο πρώτο τους παιχνίδι στους ομίλους υποδέχθηκαν την Τότεναμ και βρέθηκαν να χάνουν με 2-0. Ομως, με αντεπίθεση διαρκείας και πρωταγωνιστές τους Ποντένσε και Βαλμπουενά έφεραν στα ίσια το ματς. Μάλιστα, είχαν τις ευκαιρίες για να πάρουν ακόμα και τη νίκη, απέναντι στην περσινή φιναλίστ της διοργάνωσης. Μια εμφάνιση, προάγγελος των σπουδαίων παιχνιδιών που έκαναν οι Πειραιώτες στη συνέχεια απέναντι στην Μπάγερν και τον Ερυθρό Αστέρα.

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-1

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς πήγε στην Τούμπα με το μαχαίρι στα δόντια, έτοιμη για μια μεγάλη μάχη. Με μαεστρικό κοουτσάρισμα από τον Πέδρο Μαρτίνς μπλόκαρε τον Δικέφαλο του Βορρά και κατάφερε να φύγει με το διπλό. Μια νίκη, με την οποία οι Ερυθρόλευκοι σφράγισαν την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο της Σούπερ Λίγκας.

Άρσεναλ-Ολυμπιακός 1-2

Ενας από τους μεγαλύτερους θριάμβους ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη. Το πρώτο ματς των δύο ομάδων στο Καραϊσκάκη για τη φάση των «32» του Europa League είχε λήξει με νικήτρια την Αρσεναλ με 1-0. Ο Ολυμπιακός όμως δεν πήγε για τουρισμό στο Λονδίνο. Με τη καθοδήγηση του Πέδρο Μαρτίνς νίκησε 1-0 στην κανονική διάρκεια και έστειλε το ματς στην παράταση. Εκεί «εκτέλεσε» τους Κανονιέρηδες με την γκολάρα του Ελ Αραμπί και προκρίθηκε στους «16» του Europa League. Μια μυθική βραδιά!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ