Καρέρα: «Όνειρό μου να προπονήσω τη Γιουβέντους»

Καρέρα: «Όνειρό μου να προπονήσω τη Γιουβέντους»

Στην επιθυμία του να κοουτσάρει κάποια στιγμή τη Γιουβέντους αναφέρθηκε ο Μάσιμο Καρέρα που τόνισε πως μιλάει συχνά με τον Αντόνιο Κόντε.

Συνέντευξη στο κανάλι του «JuventusDivanum» παραχώρησε ο Μάσιμο Καρέρα και μεταξύ άλλων μίλησε για το μεγάλο του όνειρο που δεν είναι άλλο από το να αναλάβει κάποια στιγμή τη Γιουβέντους.

Παράλληλα αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Αντόνιο Κόντε αλλά και για πολλά ακόμη θέματα επί προσωπικού και όχι μόνο.

Αναλυτικά:

Για την καλύτερη στιγμή του: «Όταν κερδίσαμε το Τσάμπιονς Λιγκ με τη Γιουβέντους. Για έναν παίκτη αυτός είναι ο πιο απαιτητικός στόχος. Το έκανα με την αγαπημένη μου ομάδα, είναι το καλύτερο. Χρειάζεται επίσης τύχη για να πετύχεις σε έναν τελικό. Να έχει φτάσει η κατάλληλη στιγμή. Πρέπει να είναι διανοητικά όλοι σε καλή κατάσταση. Φέτος η Γιούβε έχει την ευκαιρία να φτάσει στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι οργανωμένη και συγκεκριμένη».

Ποιος παίκτης του μοιάζει περισσότερο: «Ο παίκτης που μου μοιάζει περισσότερο είναι ο Τζιόρτζιο Κιελίνι. Βλέπω πολύ καλά τον Τζιόρτζιο. Εχει όλες τις δεξιότητες να είναι ένας σπουδαίος προπονητής».

Για τον Κόντε: «Με τον Κόντε μιλάμε συχνά. Περισσότερο όμως για τη ζωή, παρά για το ποδόσφαιρο. Πήρα πολλά απ’ αυτόν. Μεγαλώσαμε πρώτα με τον Τραπατόνι και μετά με τον Λίπι. Καταλάβαμε ότι στο ποδόσφαιρο χρειάζεται προσπάθεια, θυσία και προπόνηση. Με τον Αντόνιο και τον Άντζελο δεν είχαμε ζήλειες. Ολοι εργαζόμασταν ε μία ενιαία προοπτική: να κερδίσουμε για την Γιουβέντους».

Για το ενδεχόμενο να προπονήσει στο μέλλον τη Γιουβέντους: «Ναι! Είναι όνειρο όλων. Αυτό είναι και το δικό μου».

Αν μπορεί να το κάνει αυτό το καλοκαίρι: «Ποτέ δεν είχα την αίσθηση ότι αυτό το καλοκαίρι θα προπονήσω τη Γιουβέντους. Από τη μεριά μου δεν υπάρχουν ψευδαισθήσεις».

Για τον Ντε Λιχτ: «Είναι ένας σπουδαίος παίκτης, έχει όλο το μέλλον δικό του. Θα γίνει κορυφαίος. Με τον τραυματισμό του Κιελίνι, ρίχτηκε αμέσως στα βαθιά. Είχε λίγο χρόνο μπροστά του να δείξει την αξία του».

Για τον Μπεντακούρ: «Μου φαίνεται υπέροχος. Είναι παίκτης που μου αρέσει».

Για την Ίντερ: «Η Ιντερ προσπαθεί να έρθει πιο κοντά στη Γιουβέντους. Σίγουρα αναζητούν παίκτες που να λειτουργούν στην ιδέα του προπονητή τους. Νομίζω θα γίνουν ακόμη καλύτεροι οι νερατζούρι. Όπως και η Λάτσιο και η Αταλάντα».

Σχετικά με τις διαφορές Τραπατόνι και Λίπι: «Ο Τραπατόνι ήταν περισσότερο μπαμπάς. Ηταν ήδη πολύ δραστήριος. Ήξερε πώς να διαχειριστεί τους νέους παίκτες. ο Λίπι ήταν στις πρώτες του εμπειρίες. Πρόθυμος να γίνει πρώτος».

Μπάτζιο ή Ντελ Πιέρο; «Μοιράστηκα περισσότερο χρόνο με τον Μπάτζιο. Κοιμόμασταν στο ίδιο δωμάτιο και συχνά δειπνούσαμε μαζί. Όταν έφτασε ο Ντελ Πιέρο ήταν νεότερος. Η προοπτική της ζωής ήταν διαφορετική. Πάντα μιλούσαμε και του έδινα συμβουλές. Πώς ήταν η σχέση Μπάτζιο και Λίπι; Στη Γιουβέντους δεν υπήρχαν διαφωνίες. Ο Ρομπέρτο αντιμετωπίστηκε όπως όλοι οι άλλοι».

Για τον καλύτερο αμυντικό των δυο εποχών: «Ο καλύτερος της εποχής μου ήταν ο Φράνκο Μπαρέζι. Ο σημερινός είναι ο Τιάγκο Σίλβα».

Για τον Σάρι: «Η Γιουβέντους δεν έχει τους ίδιους στόχους που είχε στη Νάπολι. Προσπαθεί για το καλύτερο».

Για τον Πογκμπά; «Είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Αν η Γιουβέντους τον αποκτήσει πάλι θα κάνει μία τεράστια μεταγραφή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ