Μαντσίνι: «Οι οπαδοί του Άρη μοιάζουν πολύ με αυτούς της Μπόκα»

Μαντσίνι: «Οι οπαδοί του Άρη μοιάζουν πολύ με αυτούς της Μπόκα»

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι μίλησε για την κατάσταση με την πανδημία αλλά και την καριέρα του στον Άρη αποθεώνοντας τον κόσμο της ομάδας.

Στην ιστοσελίδα «el-periodico.com.ar» παραχώρησε συνέντευξη ο Ντάνιελ Μαντσίνι και μίλησε για το πώς βιώνει την κατάσταση με την πανδημία στην Ελλάδα.

Ο άσος του Άρη μίλησε φυσικά και για την παρουσία του στους «κίτρινους» ενώ αποθέωσε τον κόσμο της ομάδας τον οποίο σύγκρινε με αυτό της Μπόκα Τζούνιορς.

Αναλυτικά:

Για την κατάσταση με τον κορωνοϊό στην Ελλάδα: «Εδώ τα πάντα ξεκίνησαν στις 13 Μαρτίου. Οταν σε άλλες χώρες γινόταν ήδη η επέλαση του κορωνοϊού, εμείς κάναμε ακόμα προπονήσεις. Έμοιαζε λίγο περίεργο. Με το που εμφανίστηκαν τα πρώτα κρούσματα, άρχισαν να παίρνουν μέτρα. Έκλεισαν γυμναστήρια, εστιατόρια, σταμάτησαν οι προπονήσεις και προφανώς διεκόπη το πρωτάθλημα.

Πρέπει να έχεις άδεια για να βγεις, αλλά μπορεί να πας σούπερ μάρκετ ή να προπονήσεις στα πάρκα. Να πας για ένα τρέξιμο ή να βγάλεις βόλτα τον σκύλο σου. Τα πράγματα δεν είναι όπως στην Ισπανία ή την Ιταλία».

Για τη δική του καθημερινότητα: «Εγώ προπονούμαι σπίτι και μπορώ να πάω για τρέξιμο γιατί μένω στα προάστια. Δεν είναι βέβαια το ίδιο (σ.σ. με την καθημερινή προπόνηση). Θα πρέπει να κάνουμε προετοιμασία πριν επιστρέψουμε. Έχουμε το πρόγραμμα που μας στέλνει το κλαμπ, μιλάμε με τους προπονητές και στο σπίτι έχω όσα χρειάζομαι για να προπονηθώ. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από τις επόμενες εβδομάδες».

Για την αγωνιστική του παρουσία στον Άρη: «Δεν παίζω ως βασικός άλλα έχω αγωνιστεί στα περισσότερα ματς ως αλλαγή. Είμαστε μία καλή ομάδα. Εδώ το ποδόσφαιρο πάει πιο πολύ στην δύναμη. Υπάρχουν ομάδες που παίζουν στο Champions League. Οι δύο πρώτοι έχουν διαφορά με τους υπόλοιπους».

Ο Αργεντινός παραδέχθηκε παράλληλα και την δυσκολία που συναντάει όσον αφορά την γλώσσα: «Οσον αφορά την ζωή στην Ελλάδα, η γλώσσα είναι πολύ δύσκολη. Πολλοί μιλούν όμως αγγλικά και αυτό είναι καλό. Στην ομάδα οι μισοί μιλούν ισπανικά, οπότε τα πάμε καλά».

Ερωτηθείς για τον κόσμο του Άρη: «Η αλήθεια είναι ότι οι οπαδοί μας είναι πολύ καλοί. Ακολουθούν την ομάδα ενώ έρχεται πολύς κόσμος στο γήπεδο. Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είναι εκπληκτικό. Το ίδιο και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, απλά το ζουν με διαφορετικό τρόπο. Είναι… τρελό. Τόσο στις έδρες τους όσο και στη δική μας. Οι οπαδοί μας μοιάζουν πολύ με αυτούς της Μπόκα. Έχουν ακόμα και τραγούδια με τον ίδιο ρυθμό.

Έμεινα έκπληκτος όταν συζητούσα με τον Άρη, αφού κόσμος άρχισε να μου στέλνει μηνύματα, να μου μιλάει και ήρθαν στο αεροδρόμιο. Αυτά τα πράγματα σε κάνουν να νιώθεις ποδοσφαιριστής. Σε αναγνωρίζουν και σε ενθαρρύνουν παντού. Αυτό δεν γινόταν στην Γαλλία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ