Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Όλα κρίνονται την Δευτέρα για την Ευρωλίγκα, ο ΠΑΟΚ έχει ήδη ζητήσει «παύλα»...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

O Μελισσανίδης δίνει το πρώτο διαρκείας της «Αγιά Σοφιάς» στον παππού που έφαγε το πρόστιμο!

Όμορφη κίνηση από τον Δημήτρη Μελισσανίδη που πήρε την απόφαση να δώσει το πρώτο διαρκείας του νέου γηπέδου στον παππού που πήγαινε το πρωί να δει τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια και του επιβλήθηκε πρόστιμο.

O Μελισσανίδης δίνει το πρώτο διαρκείας της «Αγιά Σοφιάς» στον παππού που έφαγε το πρόστιμο! | to10.gr

Σε μια σπουδαία, κυρίως για τον συμβολικό της χαρακτήρα, κίνηση προέβη η ΑΕΚ ύστερα από πρωτοβουλία του Δημήτρη Μελισσανίδη. Και αυτή αφορά τον ηλικιωμένο οπαδό της ομάδας που το πρωί πήγε να δει τα έργα στην «Αγιά Σοφιά» με αποτέλεσμα να τον σταματήσει η Αστυνομία και να του επιβάλει το πρόστιμο των 150 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Μελισσανίδης ζήτησε να βρεθεί ο ηλικιωμένος φίλος της ομάδας και να του δοθεί τιμής ένεκεν το πρώτο εισιτήριο διαρκείας στο νέο γήπεδο ώστε να έχει την ευκαιρία να απολαύσει την αγαπημένη του ομάδα με την επιστροφή στη φυσική της έδρα. Παράλληλα η ΠΑΕ ΑΕΚ θα αναλάβει να πληρώσει και το πρόστιμο που του επιβλήθηκε αρκεί βέβαια να μην ξαναπάει στα έργα και θέσει σε κίνδυνο την υγεία του.

«Μένουμε σπίτι, μένουμε υγιείς και το σπίτι μας θα είναι εκεί και θα μας περιμένει, όταν ξεπεράσουμε όλοι μαζί αυτή την περιπέτεια» είναι το μήνυμα που του μετέφερε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ μέσω της κόρης του με την οποία ήρθε σε επικοινωνία άνθρωπος της ομάδας το μεσημέρι. Λίγη υπομονή ακόμη χρειάζεται…