«H Γαλατασαράι κατέθεσε πρόταση στον Ελαμπντελαουί»

«H Γαλατασαράι κατέθεσε πρόταση στον Ελαμπντελαουί»

Δημοσίευμα από την Τουρκία αναφέρει ότι η Γαλατασαράι κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Ομάρ Ελαμπντελαουί, που μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί είναι ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη και αρκετές ομάδες από το εξωτερικό κοιτάζουν την περίπτωση του. Τα σενάρια γύρω από τον Νορβηγό αμυντικό δίνουν και παίρνουν επί καθημερινής βάσεως, αφού μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τους ερυθρόλευκους και μπορεί να επιλέξει όποιον σύλλογο επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του.

Η ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό φαντάζει δύσκολη τη δεδομένη χρονική στιγμή, λόγω της πανδημίας, όμως είναι σε ανοιχτή γραμμή με τους Πειραιώτες κι αναμένεται ραντεβού των δυο πλευρών, μετά το τέλος της καραντίνας.

Το γεγονός βέβαια ότι μένει ελεύθερος σε λίγες εβδομάδες αυξάνει το ενδιαφέρον για τον διεθνή Νορβηγό, ο οποίος μετά το ενδιαφέρον από την Αγγλία, φαίνεται να απασχολεί και τη Γαλατασαράι.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, η «Τσιμ Μπομ» αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του 33χρονου Μαριάνο που ήταν φέτος ο βασικός δεξιός μπακ της ομάδας και στράφηκε στον άσο του Ολυμπιακού. Μάλιστα γίνεται λόγος και για επίσημη πρόταση στον Ομάρ, προκειμένου από τη νέα σεζόν να αγωνιστεί στην τούρκικη ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ