Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Finito la musica στο κίνημα της παύλας. Άργησαν, αλλά το κατάλαβαν...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δημάτος: «Με απόφαση Μελισσανίδη το πρώτο διαρκείας του ανήκει δικαιωματικά»

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο Ανδρέας Δημάτος για την πρωτοβουλία της ΑΕΚ και του Δημήτρη Μελισσανίδη να δοθεί το πρώτο διαρκείας της Αγιά Σοφιάς στον Ενωσίτη παππού.

Δημάτος: «Με απόφαση Μελισσανίδη το πρώτο διαρκείας του ανήκει δικαιωματικά» | to10.gr

Ο Ανδρέας Δημάτος μίλησε για την όμορφη κίνηση του Δημήτρη Μελισσανίδη και της ΑΕΚ να δοθεί το πρώτο διαρκείας της «Αγιάς Σοφιάς» στον Ενωσίτη παππού που παραβίασε τα μέτρα για την κυκλοφορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο διευθυντής επικοινωνίας της Ένωσης σχολίασε αυτήν την κίνηση, γράφοντας στα social media «το πρώτο διαρκείας στην «Αγιά Σοφιά» του ανήκει δικαιωματικά. Τον θέλουμε υγιή, τον θέλουμε κοντά μας στην επόμενη μεγάλη μέρα της ιστορίας μας».

Παράλληλα ο Δημάτος στο μήνυμα του έκανε αυστηρές συστάσεις για να μην επαναληφθεί η παραβίαση των μέτρων και να συνεχίσει ο κόσμος να μένει σπίτι.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ανδρέα Δημάτου:

Το γέλιό του στην ερώτηση «αν είναι ΑΕΚ» ήταν για εμάς ό,τι πιο γλυκό μέσα στη μαυρίλα των ημερών!

Με απόφαση του κ. Δημήτρη Μελισσανίδη το πρώτο διαρκείας στην «Αγιά Σοφιά» του ανήκει δικαιωματικά.!Τον θέλουμε υγιή, τον θέλουμε κοντά μας στην επόμενη μεγάλη μέρα της ιστορίας μας!

Για αυτό μπορεί μεν ως ΠΑΕ ΑΕΚ να του καλύπτουμε το διοικητικό πρόστιμο για την παραβίαση των μέτρων κυκλοφορίας, όπως ήδη τον ενημερώσαμε, αλλά ζητήσαμε από τους δικούς του να του μεταφέρουν τις αυστηρές συστάσεις να μην το επαναλάβει παραβιάζοντας το δικό του πρόγραμμα, που… περιελάμβανε δύο επισκέψεις την εβδομάδα.στον ιερό και για εκείνον τόπο. Εκεί που λάτρεψε την ομάδα του!

Την ίδια σύσταση απευθύνουμε και σε όλους τους φίλους της ομάδας μας. Το γήπεδό μας είναι εκεί, θα είναι εκεί και θα στεγάσει τα όνειρά μας.

Τώρα προέχει η υγεία όλων μας και ο απόλυτος σεβασμός των μέτρων. Μένουμε σπίτι, μένουμε υγιείς και το σπίτι μας θα είναι εκεί και θα μας περιμένει, όταν ξεπεράσουμε όλοι μαζί αυτή την περιπέτεια.
Θυμίζουμε σε όλους τους φιλάθλους μας ότι η επίσκεψη στην «Αγιά Σοφιά» δεν εμπίμπτει στις εξαιρέσεις του νόμου για την απαγόρευση κυκλοφορίας…