Πογέτ: «Ό,τι έλεγα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ τα μάθαιναν οι δημοσιογράφοι»

Πογέτ: «Ό,τι έλεγα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ τα μάθαιναν οι δημοσιογράφοι»

Ο Γκουστάβο Πογέτ μίλησε στον Guardian και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην παρουσία του στην Ελλάδα και την ΑΕΚ.

Ο Γκουστάβο Πογέτ παραχώρησε συνέντευξη στον Guardian και αναφέρθηκε στην παρουσία του στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ. Τι είχε να πει; Πως αυτό που του έκανε εντύπωση είναι ότι και οι… τοίχοι είχαν αυτιά, αφού ό,τι έλεγε εντός αποδυτηρίων, τα έβλεπε μετά γραμμένα στα media.

Στο άρθρο αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Οι εμπειρίες του Πογέτ θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε κάποιο πολύ ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ καθώς έχει προπονήσει στην Ισπανία, τη Γαλλία, την Κίνα και την Ελλάδα. Τη χρονιά που πέρασε στην ΑΕΚ έζησε καταστάσεις που δεν είχε συναντήσει πουθενά: μπορεί την αποστολή της ομάδας να μην την ακολουθούσε διαρκώς ένα τηλεοπτικό συνεργείο αλλά και οι τοίχοι είχαν αυτιά».

Στη συνέχεια, ο ίδιος ο Ουρουγουανός τεχνικός τονίζει: «Για δυο μήνες μιλούσα ελεύθερα στα αποδυτήρια και στις συναντήσεις που γινόντουσαν μέσα στην ομάδα και τα περισσότερα από όσα έλεγα διέρρεαν στον Τύπο, κάτι που είναι πολύ νορμάλ στην Ελλάδα. Δεν ξέρεις την γλώσσα και έτσι δεν διαβάζεις εφημερίδες οπότε δεν το γνωρίζεις αυτό.

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα αναρωτήθηκα: «Ουάου! Γιατί δεν μου το είπατε ότι ισχύει αυτο;». Και μου απάντησαν: «Εδώ αυτό είναι νορμάλ». Ήταν μέρος της ζωής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ