Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ με 70 βαθμούς!

Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ με 70 βαθμούς!

Για αυτούς τους λόγους πρέπει να απονεμηθεί το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ! Χωρίς πλάκα…

Τελικά έχουν δίκιο στον ΠΑΟΚ. Δεν το είχαμε σκεφτεί και είναι ώρα να το παραδεχτούμε. Και να τον ανακηρύξουμε όλοι πρωταθλητή εφόσον βεβαίως δεν γίνουν τα πλέι οφ λόγω κορωνοϊού.

Κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί στην πορεία και παρότι είναι αλήθεια πως τα πράγματα πάνε καλά αναμένουμε τις αποφάσεις του Working Group της Σούπερ Λιγκ για να ξέρουμε αν θα κυλήσει και πάλι η μπαλίτσα στο χορτάρι ή όχι.

Και αν γίνουν όμως τα πλέι οφ μπορεί κάλλιστα ο ΠΑΟΚ να εμφανιστεί ως φαβορί για τον τίτλο. Πως θα γίνει αυτό; Με την ίδια λογική που τον θέλει και τώρα αν διακοπεί οριστικά το πρωτάθλημα να είναι πρωταθλητής!

Και μπαίνω στο «ψητό» αμέσως. Πόσους βαθμούς έχει ο ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή; 52 με την αφαίρεση 7 βαθμών από την πρωτοβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ, και αναμένουμε, κάποια στιγμή μέσα στο 2020 ελπίζω και την απόφαση της Εφέσεων της ΕΠΟ.

Πόσους βαθμούς έχει η Ξάνθη; 18 βαθμούς με την αφαίρεση 12 βαθμών. Τι κοινό έχουν ΠΑΟΚ και Ξάνθη. Τον ίδιο ιδιοκτήτη. Και με την βούλα! Με την γίδα και όλο το κοπάδι μαζί στην πλάτη πιάστηκαν ΠΑΟΚ και Ξάνθη. Άρα επί της ουσίας είναι ένα. Δύο σε ένα δηλαδή.

Αφού ΠΑΟΚ και Ξάνθη είναι ένα γιατί να μην είναι και η συγκομιδή τους; Άρα 70 βαθμούς έχουν μαζί και προσπερνούν για πλάκα τον Ολυμπιακό στην βαθμολογία που βρίσκεται στους 66.

Απλά και ωραία λοιπόν αν το πρωτάθλημα αυτή την στιγμή διακοπεί οριστικά πρέπει να το πάρει ο ΠΑΟΚ. Και να κάνουν και την απονομή οι εμπνευστές της τροπολογίας για να μην… χωριστεί η Ελλάδα στα δύο.

Γιατί τώρα δεν θα υπήρχε κανείς στον ΠΑΟΚ να έχει το θράσος κιόλας να μιλάει για… παύλες και… χάρτινους πρωταθλητές.

Θα ήταν στην Β΄Εθνική που λέγαμε παλιά και θα έκανε τα πλάνα του για την επιστροφή στην μεγάλη κατηγορία.

Ωραίο δεν είναι το παραπάνω σενάριο; Έτσι να κάνουμε και εμείς πλακίτσα μετά τους ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ και τα ΜΜΕ του ΠΑΟΚ που λάνσαραν το… κίνημα της παύλας και όταν κατάλαβαν πόσο γελοίο και ανέφικτο (και με τεράστια ζημιά για την ίδια τους την ομάδα) ήταν αυτό που υποστήριζαν το γύρισαν στην τρελίτσα.

Και μας είπαν πως έκαναν πλακίτσα. Όπως θα μας πουν σε λίγο καιρό όταν θα περάσει και το… κίνημα του χάρτινου πρωταθλητή που λανσάρει τώρα η προπαγάνδα του ΠΑΟΚ με επίσημους και ανεπίσημους από τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Λογικά σε λίγο καιρό θα μας πουν πάλι πως έκαναν πλάκα, θα βρεθεί και κανας ρεπόρτερ άλλης ομάδας να τους… πατρονάρει. Αλλά, όχι τώρα ξέχασα, με το «χάρτινο» έχουν θέμα ρεπόρτερ άλλης ομάδας, όπως της ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ βλέπετε υποστηρίζει ακόμη πως το προπέρσινο πρωτάθλημα που πήρε η ΑΕΚ ήταν χάρτινο, γιατί κρίθηκε στα δικαστήρια. Εκείνο που μπούκαρε ο Ιβάν Σαββίδης με την πιστόλα στον αγωνιστικό χώρο και για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ προφανώς θα έπρεπε να βραβευτεί.

Για να αφήσω λοιπόν και εγώ την πλάκα στην άκρη. Και πολύ έχει ασχοληθεί κατά την γνώμη μου ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ και τους ανθρώπους που τον εκπροσωπούν αυτό το διάστημα. Εννοείται πως χρειάζεται να ξεγυμνώνεις με αποδείξεις και στοιχεία τον αντίπαλο ακόμη και όταν αυτά που υποστηρίζει είναι αστεία. Και όπως φαίνεται δυστυχώς για αυτούς η αστειότητα δεν έχει όρια.

Αν θέλουν οι άνθρωποι αυτοί να διασύρονται ασταμάτητα ας συνεχίσουν να το κάνουν. Έτσι και αλλιώς όλα όσα υποστηρίζουν κατά καιρούς πολύ γρήγορα αποδεικνύονται γελοιότητες. Δικαίωμα τους να διασύρονται.

Στην τελική στο δύσκολο διάστημα που ζούμε όλοι και λίγη πλακίτσα δεν κάνει κακό. Αντίθετα, μας διασκεδάζουν με αυτά που υποστηρίζουν, και είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσουν να το κάνουν. Αυτό ξέρουν, αυτό κάνουν. Να κάνουμε λοιπόν και εμείς πλακίτσα και τους ανακηρύξουμε πρωταθλητές, ΠΑΟΚ και Ξάνθη μαζί!

Υ.Γ. Για να καταλάβετε πόσο αστείο είναι (και αυτό) το επιχείρημα του… χάρτινου που αποτελεί το νέο αφήγημα των «εξυγιαντών». Σύμφωνα με την προπαγάνδα του ΠΑΟΚ «χάρτινοι» πρωταθλητές θα είναι και οι: Λίβερπουλ στο +25, Παρί στο +12, Σαχτάρ στο +13, Ερυθρός Αστέρας στο +11, Σέλτικ στο +13, Μπρίζ στο +15, Ντινάμο Ζάγκρεμπ στο +18, και πάει λέγοντας.

Το ότι είναι ξεκάθαρο πλέον από όλους, και τον πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ, Τσεφερίν πως θα αναδειχθούν πρωταθλητές ότι και να γίνει, ακόμη και αν – χτύπα ξύλο- λόγω κορωνοϊού δεν ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα δεν χρειάζεται να το προσθέσουμε για να καταδείξουμε την αστειότητα της προπαγάνδας του ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ