ΠΑΕ ΑΕΚ: «Κατανοούμε την τρέλα και την αδημονία, αλλά μένουμε σπίτι»

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Κατανοούμε την τρέλα και την αδημονία, αλλά μένουμε σπίτι»

Η ΠΑΕ ΑΕΚ μέσω social media έστειλε μήνυμα στους φιλάθλους της να είναι υπομονετικοί και να μην πηγαίνουν αυτές τις μέρες να δουν το νέο γήπεδο.

Μήνυμα για… ψυχραιμία στέλνει η ΠΑΕ ΑΕΚ μετά την είδηση πως ένας παππούς βρέθηκε στην Αγιά Σοφιά και τιμωρήθηκε με πρόστιμο. Και αφού υποσχέθηκε το πρώτο διαρκείας του νέου γηπέδου να πάει σε εκείνον και φυσικά θα πληρώσει η ΑΕΚ και το πρόστιμο, έστειλε μέσω των Social Media μήνυμα προς όλους να μείνουν στο σπίτι.

Αναλυτικά όσα ανέφερε η ΠΑΕ ΑΕΚ στην ανάρτησή της.

«Κατανοούμε την τρέλα και την αδημονία όλων! Την ίδια έχουμε και εμείς! Τώρα που η ΑΕΚ σας (μας) λείπει πολύ, τώρα που το γήπεδό μας είναι πλέον εκεί που οι πρόγονοί μας έστησαν τη ζωή τους και άρχισαν να μιλούν για την ιστορία μας… Όμως προέχει η υγεία όλων μας!

Μένουμε σπίτι για να μπούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ σπίτι μας. Εκεί είναι και θα μας περιμένει. Όπως άλλωστε είπε ο θεμελιωτής και εγγυητής του μεγάλου μας ονείρου… «τα τείχη της Αγιά Σοφιάς θα είναι ψηλά, θα είναι άτρωτα και δεν θα πέσουν ποτέ ξανά», αναφέρει το μήνυμα της ΑΕΚ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Κατανοούμε την τρέλα και την αδημονία όλων! Την ίδια έχουμε και εμείς! Τώρα που η ΑΕΚ σας (μας) λείπει πολύ, τώρα που το γήπεδό μας ειναι πλέον εκεί που οι πρόγονοί μας έστησαν τη ζωή τους και άρχισαν να μιλούν για την ιστορία μας… Όμως προέχει η υγεία όλων μας! Μένουμε σπίτι για να μπούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ σπίτι μας. Εκεί είναι και θα μας περιμένει. Όπως άλλωστε είπε ο θεμελιωτής και εγγυητής του μεγάλου μας ονείρου… «τα τείχη της Αγιά Σοφιάς θα είναι ψηλά, θα είναι άτρωτα και δεν θα πέσουν ποτέ ξανά»! 🙏🙏🙏 #aekfc #ourhome #ourland #ourhistory #ourcity #agiasofia #neafiladelfia #weareback #μένουμε_σπίτι

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ