Ολυμπιακός: Ευχάριστα νέα για τον Σουντανί, χαμόγελα στο Λιμάνι! (vid)

Ολυμπιακός: Ευχάριστα νέα για τον Σουντανί, χαμόγελα στο Λιμάνι! (vid)

Ο Αλγερινός επιθετικός του Ολυμπιακού, δύο μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο ματς με τον Ατρόμητο, ανέβασε βίντεο από το Ζάγκρεμπ, που τον δείχνει να κάνει κολπάκια με την μπάλα!

Δύο μήνες πέρασαν από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, στο οποίο τραυματίστηκε σοβαρά ο Χιλάλ Σουντανί.

Ο Αλγερινός επιθετικός στραβοπάτησε στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και όπως έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, είχε υποστεί ρήξη χιαστών. Λίγες ημέρες αργότερα ο Αφρικανός πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και υποβλήθηκε στην απαραίτητη επέμβαση από τον γιατρό του Ολυμπιακού.

Δύο μήνες αργότερα ο Χιλάλ Σουντανί ανέβασε ένα πολύ ωραίο βίντεο στα social media, το οποίο όπως είναι λογικό, προκαλεί χαμόγελα στο μεγάλο λιμάνι. Ο Αλγερινός κάνει κολπάκια με την μπάλα στο σπίτι του αδερφού του στο Ζάγκρεμπ, όπου έχει αποκλειστεί λόγω του κορωνοϊού. «Είναι ωραία που σε αγγίζω ξανά», ανέφερε ο 32χρονος.

Ο Σουντανί δείχνει να αφήνει πίσω του τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο ματς με τον Ατρόμητο και δουλεύει σκληρά για να επιστρέψει πιο δυνατός. Αυτός είναι ο στόχος του.

Να γυρίσει πιο δυνατός από ποτέ για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό τη νέα σεζόν να πετύχει τους στόχους του, εντός και εκτός συνόρων. «Δεν θα σηκώσω ψηλά τα χέρια τώρα, θα γυρίσω πιο δυνατός και έτοιμος για την επόμενη σεζόν. Εξάλλου θα έχουμε και την επόμενη σεζόν ευρωπαϊκά παιχνίδια και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, θα τα δώσω όλα για να βοηθήσω την ομάδα μας», είπε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό του Ολυμπιακού.

Δείτε το βίντεο του Σουντανί:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ