Απίστευτο σενάριο: Η Σέφιλντ θέλει τον… μισό Ολυμπιακό!

Απίστευτο σενάριο: Η Σέφιλντ θέλει τον… μισό Ολυμπιακό!

Η ομάδα του Παναγιώτη Ρέτσου έχει στρέψει το βλέμμα της στην Ελλάδα και έχει ξεχωρίσει πέντε ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού - Ποιους Ερυθρόλευκους κοιτάζει ο σύλλογος της Πρέμιερ Λιγκ.

Η φετινή σεζόν κυλούσε ιδανικά για τον Ολυμπιακό. Η ομάδα μπήκε στους ομίλους του Champions League, έκανε σπουδαίες εμφανίσεις απέναντι στα μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και στη συνέχεια πέρασε στο Europa League, όπου στους «32» απέκλεισε την τεράστια Αρσεναλ.

Παράλληλα, στην Ελλάδα οδεύει ολοταχώς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς έχει 14 βαθμούς διαφορά από τον ΠΑΟΚ, ενώ βρίσκεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου και έχει την ευκαιρία για ένα κατακτήσει ακόμα και το νταμπλ. Ολα αυτά πριν οι διοργανώσεις σταματήσουν λόγω κορωνοϊού.

Εγχώριες και ευρωπαϊκές, με τον Ολυμπιακό να έχει πραγματοποιήσει μεγάλες εμφανίσεις εντός και εκτός συνόρων. Εμφανίσεις που έκαναν τους ποδοσφαιριστές του να τραβήξουν πάνω τους όλα τα βλέμματα. Σα, Σεμέδο, Τσιμίκας, Ομάρ, Σισέ, Μπα, Γκιγιέρμε, Καμαρά, Μασούρας και αρκετοί άλλοι έχουν γραφτεί για πολλές ομάδες του εξωτερικού. Παίκτες, που έχουν βάλει τη σφραγίδα τους στη φετινή ομάδα και αποτελούν σημαντικά γρανάζια στην σπουδαία πορεία του Ολυμπιακού.

Οι Νάπολι, Ατλέτικο, Λίβερπουλ Λέστερ και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ είναι μερικές από τις ομάδες που έχουν στρέψει τα βλέμματά τους στην Ελλάδα και έχουν στις λίστες τους ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών. Μάλιστα, η τελευταία κοιτάζει έντονα στο μεγάλο λιμάνι, καθώς σύμφωνα με τους Αγγλους, δεν έχει ξεχωρίσει μόνο έναν, αλλά πέντε παίκτες του Ολυμπιακού! Οι Ομάρ, Τσιμίκας, Σισέ, Καμαρά και Μασούρας βρίσκονται σε περίοπτη θέση στη λίστα της βρετανικής ομάδας, στην οποία μάλιστα αγωνίζεται ως δανεικός από την Λεβερκούζεν ο Παναγιώτης Ρέτσος.

«Η Σέφιλντ κοιτάζει προς τη πλευρά του Ολυμπιακού και έχει τους πέντε ποδοσφαιριστές στη λίστα της για τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, όποτε και αν αρχίσει αυτή», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι Βρετανοί. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ομάρ – με τα τωρινά δεδομένα – μένει ελεύθερος στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου, ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις δεσμεύονται με συμβόλαια.

Ο Νορβηγός μπακ φέτος έχει πραγματοποιήσει 38 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού και έχει ένα γκολ, ο Τσιμίκας έχει παίξει σε 37 παιχνίδια, ο Παπέ Αμπού Σισε σε 14 παιχνίδια με 3 γκολ, ο Καμαρά σε 39 ματς με 2 γκολ και ο Μασούρας σε 41 αγώνες με 7 γκολ.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστές, που διαπρέπουν με τα χρώματα των Πειραιωτών σε Ελλάδα και Ευρώπη και έχουν δικαιολογημένα τραβήξει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων. Αξίζει να σημειώσουμε η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ είναι η μία από τις δύο ευχάριστες έκπληξεις στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, μαζί με την αντίπαλο του Ολυμπιακού στους «16» του Europa League, Γουλβς. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στην 6η και 7η θέση αντίστοιχα και παλεύουν για την 5η θέση, που μπορεί να οδηγήσει στο Champions League, εάν τιμωρηθεί τελικά η Μάντσεστερ Σίτι.

Το ενδιαφέρον της Σέφιλντ για τους παίκτες του Ολυμπιακού αποδεικνύει τη σπουδαία δουλειά που γίνεται στο μεγάλο λιμάνι. Οι Σισέ και Καμαρά έπαιζαν στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, ο Τσιμίκας προέρχεται από τα σπλάχνα της ομάδας, ο Μασούρας έπαιζε στον Πανιώνιο, ενώ ο Ομάρ έφτιαξε το όνομά του αγωνιζόμενος με τη φανέλα του Ολυμπιακού…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ