Ρούμπεν Σεμέδο: Νέα δημοσιεύματα για Μπενφίκα και όχι μόνο

Ρούμπεν Σεμέδο: Νέα δημοσιεύματα για Μπενφίκα και όχι μόνο

Ο Ρούμπεν Σεμέδο φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο των μεγάλων ομάδων της Πορτογαλίας, με τον Τύπο της χώρας να επιμένει πως κυρίως η Μπενφίκα τον έχει ψηλά στη λίστα της.

Καθημερινά είναι πλέον τα δημοσιεύματα για τον Ρούμπεν Σεμέδο και το ενδιαφέρον της Μπενφίκα στον ευρωπαϊκό Τύπο. Η πορτογαλική A Bola για ακόμα μια φορά κάνει λόγο για το ζωή ενδιαφέρον των Λουζιτανών για τον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού, ενώ τις τελευταίες ώρες με το συγκεκριμένο θέμα ασχολείται και ο ιταλικός Τύπος.

Ωστόσο, δεν είναι μονάχα η Μπενφίκα που έχει τοποθετήσει ψηλά στη λίστα της τον Ρούμπεν Σεμέδο. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στα ίδια δημοσιεύματα, τόσο η Πόρτο, όσο και η Μπράγκα καλοβλέπουν την περίπτωση του κεντρικού αμυντικού του Ολυμπιακού, από τη στιγμή μάλιστα που δεν υπάρχει και ο όρος που υπήρζε πέρσι στο συμβόλαιό του.

Τι έλεγε αυτός ο όρος; Πως δεν μπορούσε να πάει σε άλλη πορτογαλική ομάδα εκτός της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Πλέον τέτοιος όρος στο συμβόλαιο του παίκτη δεν υπάρχει, με τους υπόλοιπους… μεγάλους της Πορτογαλίας να δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για τον έμπειρο στόπερ και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα να ετοιμάζονται για επίσημες προτάσεις προς τον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ