Ατζέντης Χολσχάουζερ: «Καλύτερη πρόταση η Μπασακσεχίρ από την ΑΕΚ»

Ατζέντης Χολσχάουζερ: «Καλύτερη πρόταση η Μπασακσεχίρ από την ΑΕΚ»

Ο εκπρόσωπος του Ράφαελ Χολσχάουζερ αποκάλυψε προσφορά της ΑΕΚ στον Αυστριακό μέσο για το καλοκαίρι, αλλά και ότι υπολείπεται αυτής της Μπασακσεχίρ.

Η ΑΕΚ «έκλεισε» τις ανοιχτές θέσεις στα χαφ, μετά την απόκτηση των Σοτζέι Μασούντ και Ερικ Μοράν, αλλά σύμφωνα με τον ατζέντη του Ράφαελ Χολσχάουζερ, η Ενωση έχει ήδη κάνει ήδη την προσφορά της στον Αυστριακό μέσο, ώστε να τον εντάξει στο δυναμικό της το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Αλεξάντερ Σπερ, λοιπόν, μιλώντας στην αυστριακή εφημερίδα «KURIER», αποκάλυψε ότι ο αρχηγός της Αούστρια Βιέννης, που μένει ελεύθερος τον Ιούνιο, έχει δεχθεί μία πολύ δελεαστική πρόταση από την πρωτοπόρο της Τουρκίας Μπασακσεχίρ. «Η Μπασακσεχίρ θέλει πάρα πολύ τον Ράφαελ, κάτι που αποτυπώνεται και στο ύψος της προσφοράς που μας έκανε», αναφέρει ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή.

Αποκαλύπτοντας στη συνέχεια ότι η ΑΕΚ επίσης έχει κάνει πρόταση στον ποδοσφαιριστή, η οποία όμως υπολείπεται αυτής της τουρκικής ομάδας! «Θα ενημερώσω την ΑΕΚ για τα σχέδια της Μπασακσεχίρ», αναφέρει χαρακτηριστικά στις δηλώσεις που έκανε στην «KURIER», με το κείμενο να σημειώνει ότι είναι εξαιρετικά αμφισβητίσιμο κατά πόσο η ΑΕΚ μπορεί να «ματσάρει» την εξαιρετική προσφορά που έχει καταθέσει η ομάδα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στον ποδοσφαιριστή!

Τέλος, ο Σπερ υποστήριξε ότι «υπάρχει και τρίτη ομάδα, αλλά δεν θέλω να μιλήσω για αυτό ακόμη». Με τους Αυστριακούς να θεωρούν, πλέον, πολύ πιθανό ο Χολσχάουζερ να καταλήξει στην Μπασακσεχίρ, λόγω της πολύ μεγάλης προσφοράς που κατέθεσε, αλλά και του δέλεαρ του Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ