«Ο Ολυμπιακός θέλει τον Ζούνιορ Φερνάντες» (vids)

«Ο Ολυμπιακός θέλει τον Ζούνιορ Φερνάντες» (vids)

Τον άσο της Αλάνιασπορ, Ζούνιορ Φερνάντες βάζουν στο στόχαστρο του Ολυμπιακού δημοσιεύματα από την Χιλή.

Ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού για την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο βρίσκεται ο Ζούνιορ Φερνάντες της Αλάνιασπορ σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού. Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα estudioestadio.cl της Χιλής αναφέρει πως ο Ολυμπιακός κινείται για να φέρει στην Ελλάδα τον έμπειρο μεσοεπιθετικό που αγωνίζεται με επιτυχία στην Αλάνιασπορ.

Στο σχετικό δημοσίευμα τονίζεται πως ο Χιλιανός άσος, που αγωνίζεται και στα δύο άκρα της επίθεσης αλλά μπορεί να παίξει και στην κορυφή, είναι ένας απο τους βασικούς στόχους του Ολυμπιακού και του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Φερνάντες στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τα χρώματα της Λεβερκούζεν και της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

«Ένας μεγάλος σύλλογος της Ελλάδας, ο Ολυμπιακός, βρίσκεται στα χνάρια του Ζούνιορ Φερνάντες. Ο Χιλιανός επιθετικός, ο οποίος λάμπει με τη φανέλα της Αλάνιασπορ, ίσως έχει την ευκαιρία να παίξει σε μια ομάδα που αγωνίζεται συνεχώς στο Champions League. Πρόκειται για μια μεγάλη προοπτική για τον Ζούνιορ Φερνάντες, ενόψει της επόμενης μεταγραφικής περιόδου, δεδομένου ότι ο ελληνικός γίγαντας θα επιδιώξει να ενισχύσει την επίθεσή του για την σεζόν 2020-2021, ώστε να είναι περισσότερο ανταγωνιστικός στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις», αναφέρουν οι Χιλιανοί στο σχετικό τους δημοσίευμα και στην συνέχεια αποθεώνουν τον Ολυμπιακό!

«Ο Ολυμπιακός, είναι ο απόλυτος ηγέτης του ελληνικού πρωταθλήματος, το πιο επιτυχημένο κλαμπ στη χώρα και εκείνος που συνεχώς αγωνίζεται στο Champions League. Στα 32 του χρόνια έχει την ευκαιρία να υπογράψει ένα μεγάλο συμβόλαιο στην Ευρώπη και να αγωνιστεί σε μεγάλα τουρνουά. Από το 2012, που πήγε στην Ευρώπη έχει σημειώσει 87 γκολ, ενώ ο Ολυμπιακός θα αγωνίζεται και του χρόνου στο Champions League, αφού στη βαθμολογία είναι 14 βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ