Περνάει ιατρικές εξετάσεις και υπογράφει ο Αζεβέδο

Περνάει ιατρικές εξετάσεις και υπογράφει ο Αζεβέδο

Το βράδυ στην Ελλάδα ο Μάρσιο Αζεβέδο για τον ΠΑΟΚ, περνάει από εξονυχιστικό έλεγχο από τους Θεσσαλονικείς πριν «πέσουν» οι υπογραφές.

Ο Μάρσιο Αζεβέδο αναμένεται να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη το βράδυ του Σαββάτου, με σκοπό να γίνει η πρώτη φετινή χειμερινή μεταγραφή του ΠΑΟΚ. Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ ολοκλήρωσε τις διακοπές του με την οικογένειά του στην πατρίδα του και «πετάει» για την Ελλάδα αποφασισμένος να δείξει ότι μπορεί να εξελιχθεί σε «Μάτος από αριστερά» για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός περιμένει πώς και πώς να πάνε όλα καλά και η μεταγραφή να τελειώσει οριστικά την Κυριακή. Ο 31χρονος μπακ αποτελεί προσωπική του επιλογή και θερμή εισήγηση, καθώς ο πατέρας του, Μιρτσέα Λουτσέσκου, του μίλησε με τα καλύτερα λόγια και του εξήγησε τι μπορεί να προσφέρει στον ΠΑΟΚ ο Βραζιλιάνος.

Πάντως ο ΠΑΟΚ δεν θα προχωρήσει την απόκτηση του Αζεβέδο εάν δεν βεβαιωθεί ότι έχει αφήσει πίσω του όλα τα σοβαρά προβλήματα τραυματισμών που δεν του έδωσαν τη δυνατότητα να έχει σημαντικό ρόλο στη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Και εάν όλα είναι καλά, όπως διαβεβαιώνεται από τους αρμοδίους, τότε θα «πέσουν» και οι υπογραφές.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ θα καλύψει ένα μέρος (περίπου 400.000 ευρώ) από το συμβόλαιο του παίκτη με τη Σαχτάρ, που λήγει στις 30/06/2018 και το υπόλοιπο θα καλυφθεί από την ομάδα του Ντόνετσκ. Με τους Θεσσαλονικείς να αποκτούν έναν πολύ σημαντικό παίκτη, χωρίς ουσιαστικά να πληρώσουν κάποιο αντάλλαγμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ