Νέα επαφή για Χατσερίντι, εξετάζει και Μαουρίτσιο

Νέα επαφή για Χατσερίντι, εξετάζει και Μαουρίτσιο

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί το... θαύμα με τον διεθνή Ουκρανό στόπερ, όπως έχει αποκαλύψει to10.gr. Τι ζητάει η Ντιναμό, τι ο παίκτης. Προτάθηκε και εξετάζεται και ο Βραζιλιάνος αμυντικός της Λάτσιο.

Ο… δεύτερος, αλλά φαινομενικά πιο ρεαλιστικός στόχος του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της άμυνάς του είναι ο Ροντρίγκο Μολέδο. Εντούτοις, παρότι ο Δικέφαλος τα έχει βρε σε όλα με τον Παναθηναϊκό (800.000 € συν την ελευθέρας των Κάτσε και Κωνσταντινίδη), όπως έχει ήδη αποκαλύψει to10.gr, o Βραζιλιάνος δεν δείχνει διατεθειμένος να μείνει στην Ελλάδα. Εχει ήδη υπογράψει προσύμφωνο με την Ιντερνασιονάλ και επιθυμεί να επαναπατριστεί.

Η προσπάθεια για τον Μολέδο θα συνεχιστεί και στη διάρκεια της σημερινής ημέρας, ώστε να φανεί εάν υπάρχει τρόπος ο ΠΑΟΚ να καταφέρει να κερδίσει το «ναι» 30χρονου στόπερ. Σε αντίθετη περίπτωση, οι Θεσσαλονικείς θα επιστρέψουν στον… βασικό τους μεταγραφικό στόχο για το κέντρο της άμυνας. Που όπως σας έχει ήδη ενημερώσει to10.gr, είναι ο Γεβγέν Χατσερίντι. Ο παίκτης… απωθημένο του Ιβάν Σαββίδη.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ συνεχίσει να βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον εκπρόσωπο του διεθνούς Ουκρανού στόπερ, αλλά και τον ίδιο τον παίκτη. Και μάλιστα νομότυπα, καθώς το συμβόλαιό του λήγει σε έξι μήνες, άρα μπορεί από τώρα να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του.

Τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στην υπόθεση του Χατσερίντι είναι δύο. Πρώτον οι απαιτήσεις του ίδιου του παίκτη, που θέλει 3ετές συμβόλαιο με καθαρές απολαβές 1,5 εκατ. ευρώ. Και δεύτερον (και σημαντικότερο) οι απαιτήσεις της Ντιναμό Κιέβου. Η ουκρανική ομάδα, αν και μπορεί να χάσει τον παίκτη ως ελεύθερο το καλοκαίρι καθώς λήγει το συμβόλαιό του, για να τον αφήσει από τώρα σε κάποια ομάδα απαιτεί ένα ποσό κοντά στα 4.000.000 €! Και αυτός είναι ο λόγος που ο ΠΑΟΚ έκανε πίσω στην προ ημερών επαφή που είχαν.

Ωστόσο, αναλόγως του τι θα συμβεί με τον Μολέδο, οι Θεσσαλονικείς θα κρίνουν εάν πρέπει να μπουν ξανά στη διεκδίκηση του Χατσερίντι. Κάτι που σημαίνει ότι, είτε θα γίνει νέα διαπραγμάτευση με την ομάδα του ή θα κοιτάξει άλλες λύσεις από αυτές που τους έχουν ήδη προταθεί.

ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ Ο ΜΑΟΥΡΙΤΣΙΟ

Σύμφωνα με πληροφορίες του to10.gr, τώρα, μία από τις εναλλακτικές λύσεις που έχει ξεχωρίσει το τεχνικό επιτελείο και η διοίκηση του ΠΑΟΚ είναι αυτή του Μαουρίτσιο ντος Σάντος Νασιμέντο. Ο 29χρονος (20/09/1988) κεντρικός αμυντικός της Λάτσιο προτάθηκε πριν από λίγο καιρό το όνομά του βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη λίστα του Δικεφάλου. Καθώς διαθέτει παραστάσεις στο κορυφαίο επίπεδο, είναι σε πολύ καλή ηλικία και κυρίως, αποτελεί πιθανότατα την πιο value for money υπόθεση που έχει φτάσει στα χέρια του ΠΑΟΚ. Καθότι η Λάτσιο δεν εγείρει μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις, ενώ τον παραχωρεί και δανεικό.

Ο Μαουρίτσιο είχε παραχωρηθεί δανεικός πέρυσι στη Σπαρτάκ Μόσχας, με τη φανέλα της οποίας κέρδισε το πρωτάθλημα Ρωσίας. Φέτος, ωστόσο, δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Σιμόνε Ιντσάγκι, με αποτέλεσμα να αναζητά ομάδα που θα του δώσει χρόνο συμμετοχής και προοπτική. Με τον ατζέντη του παίκτη, Κάρλος Γκονσάλβες, να έχει αναπτύξει εξαιρετικές σχέσεις με τον σύλλογο της Τούμπας το τελευταίο διάστημα. Γεγονός που ίσως παίξει ρόλο, εφόσον δεν τελεσφορήσει η προσπάθεια για Μολέδο και Χατσερίντι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ