Σιμόες: «Ο Καρέρα προσέχει την τακτική»

Σιμόες: «Ο Καρέρα προσέχει την τακτική»

Ο Αντρές Σιμόες εξήγησε τις αλλαγές που έφερε στην ΑΕΚ ο Ιταλός προπονητής.

Η τακτική προσέγγιση είναι η μεγαλύτερη διαφορά του Μάσιμο Καρέρα με τους προκατόχους του, σύμφωνα με τον Αντρές Σιμόες. Ο Πορτογάλος αμυντικός χαφ εξήγησε πως βελτιώθηκε η ΑΕΚ με τον Ιταλό προπονητή.

Για τη συνεργασία του με τον Καρέρα: «Πάντα προσέχει την τακτική διάσταση του παιχνιδιού, θέλει κοντά τις γραμμές, να είμαστε συμπαγείς και να έχουμε μια άμυνα που είναι δύσκολο να τη διασπάσεις. Αφού ανακτούμε την μπάλα να έχουμε υπομονή, να αναγκάζουμε τον αντίπαλο να τρέχει και να τον οδηγούμε στην αποδιοργάνωση».

Για τις διαφορές ανάμεσα σε ελληνικό και πορτογαλικό πρωτάθλημα: «Στην Ελλάδα δεν βλέπεις αυτές τις μεγάλες επενδύσεις σε παίκτες όπως στην Πορτογαλία. Γενικότερα στο θέμα των αγοραπωλησιών η Ελλάδα είναι σε χαμηλότερο επίπεδο. Το πορτογαλικό πρωτάθλημα είναι πιο δημοφιλές και το προσέχουν περισσότερο».

Για το πως αντιμετωπίζει ο κόσμος το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα: «Στην Ελλάδα ζουν το ποδόσφαιρο πολύ έντονα και υπάρχει μεγάλος φανατισμός. Ο κόσμος τραγουδάει συνέχεια στο γήπεδο, στην Ελλάδα το ποδόσφαιρο είναι θρησκεία. Από την άλλη όμως υπάρχει και η βία με αποτέλεσμα κυρίως στα ντέρμπι στο γήπεδο να επιτρέπονται μόνο οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ