A Bola: «Στην εξίσωση της Σπόρτινγκ ο Σεμέδο» (Pic)

A Bola: «Στην εξίσωση της Σπόρτινγκ ο Σεμέδο» (Pic)

Στόχος όλων των κορυφαίων ομάδων της Πορτογαλίας φαίνεται πως είναι ο Ρούμπεν Σεμέδο, καθώς μετά τα δημοσιεύματα για Μπενφίκα, Πόρτο και Μπράγκα, σύμφωνα με την «A Bola» και η Σπόρτινγκ εξετάζει την περίπτωση του αμυντικού του Ολυμπιακού.

Περιζήτητος φαίνεται πως είναι στην Πορτογαλία ο Ρούμπεν Σεμέδο που με τις εμφανίσεις του φέτος στον Ολυμπιακό, έχει προσελκύσει και πάλι το ενδιαφέρον πολλών ομάδων. Ήδη έχουν γραφτεί τα ονόματα των Μπενφίκα, Πόρτο και Μπράγκα, με την «A Bola» να προσθέτει την Τρίτη ακόμη ένα. Αυτό της πρώην ομάδας του, Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Θυμίζουμε ότι ο θηριώδης αμυντικός των «ερυθρόλευκων» αναδείχθηκε από τις ακαδημίες των «λιονταριών», στις οποίες εντάχθηκε το 2010 και μέχρι το 2017 ανήκε στον σύλλογο (μεσολάβησαν και κάποιοι δανεισμοί). Όπως αναφέρει λοιπόν σήμερα η κορυφαία πορτογαλική εφημερίδα, ο 26χρονος αμυντικός είναι στο στόχαστρο της Σπόρτινγκ. Και ο ίδιος είναι μάλιστα θετικός για επιστροφή, όπως σημειώνεται.

«Στην εξίσωση ο Ρούμπεν Σεμέδο. Η Σπόρτινγκ εξετάζει εναλλακτικές μπροστά στις αναπόφευκτες αλλαγές στην άμυνα. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού έχει ανοικτή την πόρτα της επιστροφής» αναφέρεται χαρακτηριστικά. Βέβαια ο Σεμέδο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 με τον Ολυμπιακό και για να προχωρήσει το οτιδήποτε θα πρέπει πρώτα να ικανοποιηθούν απόλυτα στο οικονομικό κομμάτι οι Πειραιώτες που ποντάρουν πάνω του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ