Η οριστική βαθμολογία πριν από πλέι οφ/πλέι άουτ: Στο +14 ο Ολυμπιακός, κινδυνεύει η Ξάνθη

Η οριστική βαθμολογία πριν από πλέι οφ/πλέι άουτ: Στο +14 ο Ολυμπιακός, κινδυνεύει η Ξάνθη

Η Εφέσεων έβαλε και... σφραγίδα στο μεγαλύτερο σκάνδαλο όλων των εποχών στο ποδόσφαιρο. ΠΑΟΚ και Ξάνθη τιμωρήθηκαν λόγω της πολϋιδιοκτησίας, δεν υποβιβάζονται όπως θα έπρεπε, αλλά οι στόχοι τους στο πρωτάθλημα αναπροσαρμόζονται.

Η Επιτροπή Εφέσεων δεν άλλαξε την ποινή για ΠΑΟΚ και Ξάνθη, επιβεβαιώνοντας αυτό που πλέον είναι γνωστό σε όλη την Ελλάδα. Πως οι δύο ομάδες έχουν τον ίδιο ιδιοκτήτη, βρίσκονται κάτω από την ίδια διοικητική ομπρέλα και όσο κι αν προσπάθησαν, δεν κατάφεραν να… κρυφτούν.

Βεβαίως, ΠΑΟΚ και Ξάνθη με κυβερνητική παρέμβαση δεν λαμβάνουν την… εσχάτη των ποινών: αυτή του υποβιβασμού. Διότι ο κανονισμός ήταν ξεκάθαρος και άλλαξε με εντολή της κυβέρνησης.

Ωστόσο το… στίγμα θα παραμείνει για πάντα στις δύο πρώτες ομάδες στα χρονικά του ελληνικού ποδοσφαίρου που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ έχουν ίδια διοίκηση. Και τις αναγκάζει να αναπροσαρμόζουν τα σχέδια τους για τα ματς των πλέι οφ και πλέι άουτ όταν αυτά θα γίνουν.

Ο ΠΑΟΚ πλέον χάνει και την τελευταία ελπίδα για διεκδίκηση του πρωταθλήματος, ενώ μπλέκει σε περιπέτειες όσον αφορά και τη δεύτερη θέση, αφού με τους 52 βαθμούς στους οποίους βρίσκεται πλέον, είναι μόλις έναν πάνω από την ΑΕΚ.

Η δε Ξάνθη; Το -12 τη στέλνει στους 18 βαθμούς, μόλις έναν περισσότερο από τον Παναιτωλικό, που είναι στην προτελευταία θέση η οποία οδηγεί σε μπαράζ παραμονής.

Δείτε τη βαθμολογία μετά την επικύρωση των ποινών από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και το σκάνδαλο του μη υποβιβασμού των δύο ομάδων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ