ΑΕΚ: Η Άντερλεχτ γίνεται… σύμμαχος για την παραμονή του Βράνιες

ΑΕΚ: Η Άντερλεχτ γίνεται… σύμμαχος για την παραμονή του Βράνιες

Τα πολλά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Άντερλεχτ ανοίγουν τον δρόμο για παραμονή του Όγκνιεν Βράνιες στην ΑΕΚ.

Τόσο η πλευρά της ΑΕΚ, όσο και αυτή του Όγκνιεν Βράνιες έχουν καταστήσει σαφές πως θέλουν να παραμείνουν μαζί και ο Βόσνιος αμυντικός να εξακολουθήσει να φοράει τη φανέλα της. Ει δυνατόν και μέχρι το τέλος της καριέρας του, όπως έχει τονίσει πολλές φορές.

Ποιο είναι το εμπόδιο; Μα φυσικά η Άντερλεχτ και το συμβόλαιο που έχει μαζί της ο παίκτης για δύο ακόμα χρόνια. Ωστόσο ο κορωνοϊός φαίνεται πως ίσως αλλάξει τα δεδομένα, μιας και οι Βέλγοι αντιμετωπίζουν πολλά οικονομικά προβλήματα.

Το βελγικό κλαμπ έχει πληγεί ήδη σημαντικά από την πανδημία και οι απώλειες αυτές έρχονται να προστεθούν στη γενικότερα πτωτική πορεία των τελευταίων ετών που έχει επίδραση και στα ταμεία της ομάδας.

Υπό αυτό το πρίσμα, είναι δεδομένο πως η Άντερλεχτ θέλει να ξεφορτωθεί ένα συμβόλαιο που προβλέπει 1,8 εκατ. ευρώ (χωρίς τους φόρους) για την επόμενη διετία. Επιπλέον, οι Βέλγοι δεν έχουν πάρει από τον παίκτη αυτά που ήθελαν και δεν… καίγονται να τον κρατήσουν.

Η ΑΕΚ από την πλευρά της τηρεί στάση αναμονής αλλά είναι σαφές πως δεν προτίθεται να επωμιστεί όλο το βάρος του συμβολαίου του 30χρονου στόπερ (φέτος κάλυπτε περίπου 500.000 ευρώ) και θα επιδιώξει ο παίκτης να εισπράξει κάποια χρήματα από το υπόλοιπο συμβόλαιό του από τους Βέλγους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ