Παναθηναϊκός: Κοντά στο εκατομμύριο η… χασούρα από τον κορωνοϊό

Παναθηναϊκός: Κοντά στο εκατομμύριο η… χασούρα από τον κορωνοϊό

Ο Παναθηναϊκός υπολογίζεται πως θα έχει οικονομική ζημιά μεγαλύτερη των 800.000 ευρώ λόγω της πανδημίας.

Τα χρήματα από τα εισιτήρια που υπολόγιζαν στον Παναθηναϊκό να έχουν στα πλέι οφ είναι η μεγαλύτερη οικονομική… πληγή για τους πράσινους από την πανδημία του κορωνοϊού που έφερε παύση των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Σύμφωνα με τους πρώτους υπολογισμούς που έχουν κάνει οι «πράσινοι», η ζημιά που θα υποστεί το ταμείο της ΠΑΕ θα φτάσει τα 800.000 ευρώ,  ποσό που υπολόγιζαν στην ΠΑΕ ότι θα μπορούσε να μπει καθαρά στον λογαριασμό της ομάδας από τα πέντε παιχνίδια με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Άρη και ΟΦΗ.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν αρκετές ακόμη οικονομικές συνέπειες που έχουν αρχίσει να εμφανίζονται στον προϋπολογισμό της ομάδας. Με την ιδιοκτησία να καλείται να επωμιστεί διπλό βάρος στο κομμάτι των πληρωμών. Μέχρι τώρα το μηνιαίο εξοδολόγιο της ΠΑΕ καλυπτόταν κατά το ήμισυ από έσοδα της ΠΑΕ και κατά υπόλοιπο ήμισυ από χρήματα που έβαζε η πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου.

Ωστόσο, μετά την έξαρση του κορωνοϊού και τη στάση πληρωμών από τους χορηγούς και τη NOVA ο μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού» καλείται πλέον να καλύψει όλο το εξοδολόγιο, βάζοντας διπλά χρήματα στην ΠΑΕ σε σχέση με αυτά που εισέρρεαν μέσω των αυξήσεων του μετοχικού κεφαλαίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ