ΠΑΟΚ – Ξάνθη: Όλοι οι δικαστές είδαν το μεγάλο σκάνδαλο

ΠΑΟΚ – Ξάνθη: Όλοι οι δικαστές είδαν το μεγάλο σκάνδαλο

Ο ΠΑΟΚ έκανε ότι μπορούσε για να αλλάξει την αρχική απόφαση αλλά όπου και αν εκδικάστηκε η υπόθεση το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Υπάρχει σκάνδαλο και αποδεικνύεται με στοιχεία.

Η απόφαση της ελληνικής Δικαιοσύνης αναφορικά με την υπόθεση πολυιδιοκτησίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο με ΠΑΟΚ και Ξάνθη ήταν ξεκάθαρη.

Όσο και αν προσπάθησαν κάποιοι να επηρεάσουν τους δικαστές, με… αφηγήματα που δεν είχαν την παραμικρή επαφή με την πραγματικότητα, δεν κατάφεραν να κάνουν το άσπρο – μαύρο.

Κι αυτό διότι η Δικαιοσύνη είχε στην διάθεση της αδιάσειστα στοιχεία που επιβεβαίωναν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο το συγκεκριμένο σκάνδαλο.

Και ήταν αναμφίβολα ένα πολύ μεγάλο ζήτημα στο οποίο είχε στραμμένο το βλέμμα το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Από την πρώτη μέρα που έγινε γνωστό το μεγάλο αυτό θέμα, όλοι εστίασαν στην Δικαιοσύνη, με τους δικαστικούς λειτουργούς να εξετάζουν όλα τα στοιχεία.

Κι εδώ λοιπόν μίλησε η Δικαιοσύνη. Και όχι μόνο μια φορά, καθώς όπου και αν εκδικάστηκε η υπόθεση η απόφαση ήταν η ίδια.

Υπάρχει πολυιδιοκτησία στην υπόθεση ΠΑΟΚ – Ξάνθης και η επιτροπή εφέσεων αποφάσισε να παραμείνουν οι ποινές. Για τον ΠΑΟΚ -7 βαθμοί και για την Ξάνθη -12.

Τα στοιχεία «μιλούσαν» και φανέρωναν την αλήθεια. Ήταν τόσο ατράνταχτα που ήταν πολύ εύκολο να καταλάβουν όλοι τι είχε γίνει στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο ΠΑΟΚ έκανε ότι μπορούσε για να αλλάξει την αρχική απόφαση αλλά όπου και αν εκδικάστηκε η υπόθεση το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Υπάρχει σκάνδαλο και αποδεικνύεται με στοιχεία.

Θέλει να πάει ο δικέφαλος του Βορρά στο CAS για να εκδικαστεί και εκεί η υπόθεση; Είναι δικαίωμα του να πάει και στο CAS.

Ένα όμως είναι το αναμφισβήτητο γεγονός στο συγκεκριμένο πολύ μεγάλο θέμα. Οι δικαστές που εξέτασαν τα στοιχεία (και δεν ήταν και… λίγοι) πήραν την ίδια απόφαση.

Έδωσαν βάση στις αποδείξεις και όχι στα… αφηγήματα. Η αλήθεια έλαμψε και η προσπάθεια των «εξυγιαντών» να επιβάλλουν σκοτάδι δεν πέρασε.

Όλοι οι δικαστές είδαν λοιπόν, εξετάζοντας τα στοιχεία που προαναφέραμε, το ίδιο πράγμα τότε αυτό τα λέει όλα.

Και τι είδαν λοιπόν ΟΛΟΙ οι δικαστές; Είδαν ότι υπάρχει σκάνδαλο και γι’ αυτό τιμώρησαν τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη.

Και αν δεν υπήρχε η αλλαγή στη νομοθεσία, γίνεται εύκολα αντιληπτό πως η ποινή δεν θα ήταν αφαίρεση βαθμών. Θα ήταν υποβιβασμός του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης.

Θα πρέπει όμως εδώ να απαντηθούν και κάποια ερωτήματα που έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την επόμενη μέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τι θα γίνει τη νέα σεζόν; Είναι δυνατή η συνύπαρξη ΠΑΟΚ – Ξάνθης στην Σούπερ Λίγκα; Ποιες αποφάσεις θα ληφθούν ώστε να εξασφαλιστεί η διαφάνεια;

Πρέπει να δει η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος και το συγκεκριμένο θέμα κι αυτό αποτελεί αίτημα όλων των ομάδων του συνεταιρισμού και όχι μόνο του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ