Ξάνθη για την απόφαση της Εφέσεων: «Στηρίχθηκαν σε μια ανέλεγκτη απόφαση μιας επιτροπής»

Ξάνθη για την απόφαση της Εφέσεων: «Στηρίχθηκαν σε μια ανέλεγκτη απόφαση μιας επιτροπής»

Σχεδόν 24 ώρες μετά την απόφαση της Εφέσεων της ΕΠΟ, η Ξάνθη εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αντί να δίνει απαντήσεις, παραθέτει ερωτήματα.

Κανέναν δεν έκανε σοφότερο η αντίδραση της ένοχης (βάσει δικαστηρίων) Ξάνθης, η οποία σχεδόν 24 ώρες μετά την απόφαση της Εφέσεων της ΕΠΟ και της επιβεβαίωσης πως η ακριτική ομάδα έχει ίδια διοίκηση με τον ΠΑΟΚ, πήρε θέση και έβγαλε ανακοίνωση.

Μια ανακοίνωση, πάντως, που δε δίνει τις απαντήσεις που πιθανόν να περιμένει ο κόσμος της ομάδας, αλλά παραθέτει… ερωτήματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ξάνθης:

1. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι μηχανισμός του Ελληνικού Κράτους.

2. Ο Πρωθυπουργός της χώρας μας δήλωσε:

«Η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι γνωμοδοτική», αυτό σημαίνει ότι θα κρίνουν τα ελληνικά δικαστήρια (αρμόδια όργανα).

3. Ο Υπουργός Επικρατείας δήλωσε το ίδιο.

4. Προσφύγαμε στα αρμόδια όργανα προκειμένου να εξετάσουν την ουσία της υπόθεσης και να τη δικάσουν. Αντ΄ αυτού τα όργανα έκριναν ότι η απόφαση του μηχανισμού του Ελληνικού κράτους είναι ΑΝΕΛΕΓΚΤΗ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ.

5. Δεν δίκασαν, στηρίχθηκαν σε ΑΝΕΛΕΓΚΤΗ αλλά ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ γι΄αυτούς απόφαση.

6. Άρα ποιος ο λόγος να προσφεύγει κάποιος σε 1ο βαθμό και 2ο βαθμό όταν οι αποφάσεις του κρατικού μηχανισμού είναι δεσμευτικές;

7. Τι δεν πάει καλά;;;

8. Όλο αυτό είναι λογικό;;;

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Η Ε.Ε.Α. μελέτησε πάνω από χίλιες σελίδες σε 3 ημέρες, εκ των οποίων οι 2 ήταν Σαββατοκύριακο και έβγαλε μια απόφαση όπως χαρακτηρίστηκε από τα αρμόδια όργανα, ΑΝΕΛΕΓΚΤΗ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ