Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ «βράζουν» στο Facebook κατά ΠΑΕ και Σαββίδη για το «παράρτημα» (pics)

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ «βράζουν» στο Facebook κατά ΠΑΕ και Σαββίδη για το «παράρτημα» (pics)

Έξαλλοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ με τη διοίκηση και τους χειρισμούς στο θέμα της πολυϊδιοκτησίας με την Ξάνθη. Αγριο κράξιμο σε Ιβάν Σαββίδη και ΠΑΕ για το «παράρτημα», ενώ φυσικά η μπάλα παίρνει και το νομικό επιτελείο του Δικεφάλου του βορρά.

Το μεγαλύτερο σκάνδαλο πολυϊδιοκτησίας στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου επιβεβαιώθηκε και από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, καθώς αποφάσισε κι αυτή να διατηρήσει τις αρχικές ποινές που είχαν επιβληθεί. Ή καλύτερα τις ποινές που είχαν επιβληθεί μετά την κυβερνητική παρέμβαση που γλίτωσε τους δυο συλλόγους από τον υποβιβασμό, αφού πλέον είναι επιβεβαιωμένο ότι είχαν κοινό ιδιοκτήτη.

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, λοιπόν, έβαλε τέλος στο αφήγημα των δυο ομάδων που πλέον επίσημα έχουν τον ίδιο ιδιοκτήτη. Δεν μπήκε στην ουσία της υπόθεσης, και διατήρησε τις πρωτόδικες ποινές των δύο ΠΑΕ. Με τον ΠΑΟΚ να χάνει 7 βαθμούς και την Ξάνθη 12, καθώς πέραν της υπόθεσης πολυιδιοκτησίας, τιμωρήθηκε με αφαίρεση επιπλέον πέντε βαθμών για τη μη δήλωση της αλλαγής της μετοχικής της σύνθεσης.

Μετά και την επιβεβαίωση από την Επιτροπή Εφέσεων λοιπόν, ο ΠΑΟΚ θα προσφύγει όπως όλα δείχνουν και στο CAS, αλλά πλέον έχει προκαλέσει και την οργή εκατοντάδων οπαδών του. Η δικαστική «μάχη» έχει χαθεί για τον Δικέφαλο, όμως πλέον φαίνεται να χάνει και τους ίδιους του τους οπαδούς, οι οποίοι «βράζουν» κατά της διοίκησης για τους χειρισμούς της στην υπόθεση αλλά και για τον Ιβάν Σαββίδη προσωπικά. Βλέπετε, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αντιλαμβάνονται όσο περνάει ο καιρός ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είχε σχέσεις και με την ΠΑΕ Ξάνθη, αφού είναι ο κοινός ιδιοκτήτης των δυο ομάδων.

Για αυτό τον λόγο και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν κάνει… επιδρομή στο Facebook του Δικεφάλου του βορρά και εξαπολύουν επίθεση κατά της διοίκησης για το «παράρτημα» όπως αναφέρουν της Ξάνθης, αλλά και κατά του νομικού επιτελείου της ομάδας που έχει χάσει όλες τις «μάχες» στις δικαστικές αίθουσες. Πολλοί από τους φίλους του Δικεφάλου μάλιστα τα έχουν με τη διοίκηση και για τις… αστείες ανακοινώσεις που εκδίδει, ενώ μεταξύ άλλων τονίζουν ότι τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά και στο εξωαγωνιστικό τη φετινή σεζόν έχει χάσει την μπάλα.

Αξίζει να σημειωθεί πως αρκετοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται ποιος ο λόγος να μπερδευτεί ο ΠΑΟΚ με τη Ξάνθη και να γίνουν ένα, ενώ γίνεται λόγος ακόμα και για αλλοίωση του περσινού πρωταθλήματος που κατέκτησε ο ΠΑΟΚ, αφού η πολυιδιοκτησία ίσχυε και την περασμένη σεζόν. Κλείνοντας, αρκετοί οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι πεπεισμένοι ότι αν η ομάδα προσφύγει στο CAS για να δικαιωθεί, η δίκη θα έχει αρνητική έκβαση και θα καταντήσει περίγελος στο επικοινωνιακό κομμάτι, καθώς μέχρι πριν μερικές εβδομάδες άπαντες στην ΠΑΕ μιλούσαν για δικαίωση στις κατηγορίες για πολυιδιοκτησία.

Δείτε μερικά από τα σχόλια στο Facebook του ΠΑΟΚ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ