Χασάν: «Απολαμβάνω τη ζωή στην Ελλάδα»

Χασάν: «Απολαμβάνω τη ζωή στην Ελλάδα»

Ο Αχμέντ Χασάν σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο αν θα επέστρεφε στο πρωτάθλημα της χώρας του, στη ζωή στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, ενώ σχολίασε το μέλλον του συμπαίκτη του στην εθνική, Μοχάμεντ Σαλάχ.

Ο Αχμέντ Χασάν δήλωσε σε live στο Instagram ότι του αρέσει η ζωή στη χώρα μας επειδή μοιάζει με αυτή της Αιγύπτου, εξήγησε ότι δεν θα έλεγε όχι σε πιθανή επιστροφή στο πρωτάθλημα της πατρίδας του, ενώ μίλησε για το Μοχάμεντ Σαλάχ.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός ανέφερε: «Αν η οικογένειά μου μού ζητούσε να επιστρέψω και είχα την κατάλληλη πρόταση, ναι θα γύριζα στην Αίγυπτο. Η Αλ Αχλι είναι το σπίτι μου, σε αυτή ήμουν από τα 8. Παλαιότερα αρνήθηκα δύο προτάσεις για να επιστρέψω στην Αίγυπτο, αλλά δεν ήταν η Αλ Αχλί καμία από αυτές». Για το αν απαντούσε θετικά σε πρόταση της Ζάμαλεκ, υποστήριξε: «Νομίζω ότι είναι δύσκολο. Αν γινόταν κάτι τέτοιο, πρώτα θα ενημέρωνα την Αλ Αχλί. Αν μου έλεγε να μην πάω, τότε δεν θα πήγαινα».

Από εκεί και πέρα, ο στράικερ των ερυθρόλευκων ανέφερε πως «απολαμβάνω τη ζωή στην Ελλάδα, η αλήθεια είναι ότι μοιάζει με αυτή της Αιγύπτου. Στην Πορτογαλία είναι πιο δύσκολο να ζεις». Ρωτήθηκε για τον συμπατριώτη του, Μοχάμεντ Σαλάχ, και την πιθανή αποχώρησή του από τη Λίβερπουλ: «Ελπίζω προσωπικά να μείνει. Ελπίζω να συνεχιστεί το πρωτάθλημα στην Αγγλία για να πάρει το πρωτάθλημα. Αν δεχτεί μια πρόταση από τη Ρεάλ ή τη Μπαρτσελόνα, τότε να σκεφτεί την αποχώρησή του. Ποιος μπορεί να αντισταθεί μια πρόταση από αυτά τα δύο κλαμπ;».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ