«Πολλές ομάδες έχουν ενδιαφερθεί για τον Καμαρά, η Ιταλία είναι μια προοπτική, αλλά…»

«Πολλές ομάδες έχουν ενδιαφερθεί για τον Καμαρά, η Ιταλία είναι μια προοπτική, αλλά…»

Ο Πιερ Ισά μιλώντας στην Ιταλία τόνισε ότι αρκετές ομάδες ενδιαφέρονται για τον Αφρικανό μέσο, ο οποίος όμως τη δεδομένη στιγμή είναι αφοσιωμένος στον Ολυμπιακό και θέλει να κατακτήσει τίτλους με τα ερυθρόλευκα.

Ο Μαντί Καμαρά ζει το όνειρό του στον Ολυμπιακό. Ηρθε από τη δεύτερη κατηγορία του γαλλικού ποδοσφαίρου και κατάφερε μέσα από τη σκληρή δουλειά να κερδίσει μια θέση στη βασική 11άδα των Πειραιωτών. Ο Αφρικανός μέσος έγινε σημαντικό γρανάζι της «ερυθρόλευκης» μηχανής και μέσα από τις σπουδαίες εμφανίσεις τους σε Champions League και Europa League κατάφερε να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα πολλών ευρωπαϊκών ομάδων.

Ανάμεσα στους συλλόγους που εξετάζουν την περίπτωση του 23χρονου μέσου είναι η Μίλαν, με τους Ιταλούς να επικοινωνούν με τον ατζέντη του Μαντί Καμαρά και γνωστό μας από το πέρασμά του από τον ΟΦΗ (παίκτη), αλλά και τον Ολυμπιακό (αθλητικό διευθυντή), Πιερ Ισά.

Ο εκπρόσωπος του Μαντί Καμαρά μίλησε σε ιταλική ιστοσελίδα για τον Αφρικανό άσο, για τον οποίο όπως τόνισε χαρακτηριστικά, έχουν ενδιαφερθεί πολλές ομάδες, όμως, τη δεδομένη στιγμή είναι απόλυτα αποφασιωμένος στον Ολυμπιακό και θέλει να κατακτήσει τίτλους με την ερυθρόλευκη φανέλα. Παράλληλα, τόνισε ότι ο Καμαρά δεν έχει στο μυαλό του κάποιο συγκεκριμένο πρωτάθλημα ή κάποια συγκεκριμένη χώρα που θα ήθελε να αγωνιστεί, καθώς στόχος του είναι να βελτιωθεί και να κατακτήσει τίτλους, επισημαίνοντας όμως ότι η Ιταλία είναι μια καλή προοπτική για τον πελάτη του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πιερ Ισά:

«Πολλές ευρωπαϊκές ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Μαντί Καμαρά, αλλά εμείς κοιτάζομαι πρώτα να τελειώσει η φετινή σεζόν. Αυτή τη στιγμή ο Μαντί είναι πολύ χαρούμενος στον Ολυμπιακό και θέλει να κατακτήσει τίτλους με την ομάδα του, πριν πάρει την απόφαση να κάνει το επόμενο βήμα», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρωτάθλημα ή κάποια συγκεκριμένη χώρα που θα ήθελε να πάει ο Μαντί Καμαρά. Το βασικό ζητούμενο του Μαντί είναι να πάει σε μια ομάδα, που θα βελτιωθεί και θα κερδίσει τίτλους.

Αυτό μπορεί να συμβεί είτε στην Ιταλία, είτε σε μία από τις Αγγλία ή Γερμανία. Πολλοί ποδοσφαιριστές που προέρχονται από ομάδες της Ελλάδας έχουν κάνει σπουδαία καριέρα στο εξωτερικό. Ιδίως Αφρικανοί», ανέφερε, ενώ ερωτηθείς για το αν ισχύουν όσα γράφονται ότι όποια ομάδα θέλει τον Καμαρά θα πρέπει να δώσει περί τα 25 εκατ. ευρώ για να τον πάρει από τον Ολυμπιακό ανέφερε: «Η κρίση θα επηρεάσει και το ποδόσφαιρο. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να πούμε κάποια τιμή», κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ