«Ο Σα είναι ένας από τους δύο πορτιέρο που έχει ξεχωρίσει η Ατλέτικο»

«Ο Σα είναι ένας από τους δύο πορτιέρο που έχει ξεχωρίσει η Ατλέτικο»

Επιμένουν στο εξωτερικό για τον Ζοσέ Σα και την Ατλέτικο Μαδρίτης - Καθημερινά τα ρεπορτάζ για το ενδιαφέρον της ισπανικής ομάδας για τον Πορτογάλο τερματοφύλακα.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για τον Ζοσέ Σα και την Ατλέτικο Μαδρίτης, με τα ρεπορτάζ να επισημαίνουν ότι ο Πορτογάλος τερματοφύλακας είναι ένας από τους δύο επικρατέστερους για να αντικαταστήσουν τον Αντόνιο Αντάν, που θα αποχωρήσει από τους Ροχιμπλάνκος.

«Το συμβόλαιό του Αντάν λήγει στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν. Ο 32χρονος πορτιέρο τις τελευταίες δύο σεζόν έπαιξε κυρίως στο Κόπα Ντελ Ρέι και δεν είχε μεγάλη συμμετοχή. Η Ατλέτικο θα ήθελε να τον κρατήσει, αλλά ο ίδιος επιθυμεί να πάει σε μια ομάδα που θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Γι’ αυτό το λόγο η ισπανική ομάδα έχει ήδη κοιτάξει διάφορες περιπτώσεις τερματοφυλάκων, με τους Μάρκο Ντμίτροβιτς της Εϊμπάρ και τον Ζοσέ Σα του Ολυμπιακού να είναι οι επικρατέστερες επιλογές».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που γράφεται στο εξωτερικό το όνομα του Ζοσέ Σα για την Ατλέτικο. Ο ίδιος μάλιστα σε δηλώσεις που είχε κάνει πρόσφατα είχε δηλώσει ότι αποτελεί τιμή για τον ίδιο και αναγνώριση για το έργο του να εμπλέκεται το όνομά του σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια.

«Έχω δει τι λέγεται… Είναι καλό να μιλάνε για εσένα. Είναι ένα σημάδι, ότι αναγνωρίζουν τη δουλειά μου και είμαι χαρούμενος! Θα δούμε τι θα συμβεί. Τα πράγματα έχουν πάει καλά σε ευρωπαϊκό επίπεδο και αυτό, είναι λογικό, να προσελκύει ομάδες… Είμαι χαρούμενος για αυτό. Δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Δουλεύω, για να βοηθώ την ομάδα να κερδίζει και αυτό, σημαίνει να μη δέχεται γκολ. Για εμένα, το να είσαι καλός, σημαίνει ότι η άμυνα είναι καλή, η μεσαία γραμμή το ίδιο. Και η επίθεση να είναι η πρώτη που αμύνεται! Η ομάδα δεν τα πηγαίνει καλά εξαιτίας μου, αλλά λόγω της συνολικής δουλειάς…», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά πριν από λίγες ημέρες.

Η Ατλέτικο, πάντως, δεν είναι η μοναδική ισπανική ομάδα που φέρεται να ενδιαφέρεται για τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, καθώς σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την Ιβηρική Χερσόνησο, το όνομα του 27χρονου πορτιέρο βρίσκεται και στη μεταγραφική λίστα της Μπέτις. Ο «ερυθρόλευκος» γκολκίπερ όμως έχει… πέραση και στην Αγγλία, με την Γουέστ Χαμ να εξετάζει την περίπτωσή του. Οποια ομάδα, ωστόσο, θέλει να τον αποκτήσει θα πρέπει πρώτα να καλύψει τα «θέλω» του Ολυμπιακού, καθώς το περασμένο καλοκαίρι οι Πειραιώτες τον απέκτησαν από την Πόρτο. Το συμβόλαιό του Ζοσέ Σα με τους Ερυθρόλευκους λήγει το καλοκαίρι του 2023, ενώ τα δύο χρόνια που βρίσκεται στο μεγάλο λιμάνι έχει παίξει σε 72 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ