Ολυμπιακός: «Μας λείπει η θρυλική ατμόσφαιρα που δημιουργείτε – Θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί!» (pics)

Ολυμπιακός: «Μας λείπει η θρυλική ατμόσφαιρα που δημιουργείτε – Θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί!» (pics)

Ενωτικό και αισιόδοξο μήνυμα προς όλο τον «ερυθρόλευκο» κόσμο έστειλε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, μέσω ανάρτησής της στα social media.

Δεν είναι ψέμα να πούμε ότι σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους μάς έχει λείψει η μπάλα. Οι αναλύσεις, τα αποτελέσματα, το σασπένς, το ωραίο θέαμα, ο κόσμος στις κερκίδες!

Το τελευταίο δυστυχώς θα αργήσει πολύ ακόμη να επιστρέψει, αλλά για τα υπόλοιπα είμαστε αισιόδοξοι ότι θα επανέλθουν σύντομα. Όταν με το καλό μας αφήσει ο εφιάλτης του κορωνοϊού βέβαια. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός από τη μεριά της, ανυπομονεί και εκείνη για την επιστροφή στη δράση, για την αναβίωση της θρυλικής ατμόσφαιρας που δημιουργούν οι οπαδοί του συλλόγου στο «Γ. Καραϊσκάκης» και για τα εντυπωσιακά κορεό της Θύρας 7!

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν ανάρτηση στα social media και εκεί αναφέρουν πόσο πολύ τους λείπουν όλα αυτά και θέλουν να επιστρέψουν στην καθημερινότητά μας. Στην καθημερινότητα του Ολυμπιακού. Και φυσικά το μήνυμα των Πειραιωτών συνοδεύεται από 4 φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζονται μερικά από τα πιο πανέμορφα κορεό που έχουν δημιουργήσει κατά καιρούς οι οπαδοί της ομάδας!

Δείτε το μύνυμα και την ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τα εντυπωσιακά κορεό:

«Μας λείπει αυτή η θρυλική ατμόσφαιρα που δημιουργείτε και αυτά τα φανταστικά κορεό! Θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί από ποτέ!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ