Βέρνμπλουμ: «Το σημαντικό για μένα είναι αν θα ξαναπαίξω ποδόσφαιρο»

Βέρνμπλουμ: «Το σημαντικό για μένα είναι αν θα ξαναπαίξω ποδόσφαιρο»

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ μίλησε για το μέλλον του και τις σκέψεις που κάνει τονίζοντας πως αυτό που έχει σημασία για εκείνον είναι να μπορέσει να παίξει και πάλι ποδόσφαιρο.

Συνέντευξη σε Μέσο της Σουηδίας έδωσε ο Πόντους Βέρνμπλουμ με τον μέσο του ΠΑΟΚ να μιλάει την κατάστασή του μετά τον τραυματισμό και το πώς βλέπει το μέλλον του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κατάσταση με τον τραυματισμό του: «Τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα τώρα. Το τραύμα μου έχει ηρεμήσει. Ωστόσο βρισκόμαστε σε καραντίνα λόγω κορονοϊού και έτσι γυμνάζομαι στο σπίτι. Έχει περάσει ένας μήνας που δεν κάνουμε προπονήσεις. Έτσι γυμνάζομαι μόνος καθημερινά και παίζω και πάλι μπάλα με το γιο μου στον κήπο. Νομίζω ότι από το Πάσχα (σσ: των Καθολικών) είμαι εντελώς καλά».

Για το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ: «Όπως είναι τώρα η κατάσταση δεν μπορώ να σκεφτώ καν το μέλλον μου. Δεν ξέρουμε καν αν τα πρωταθλήματα θα ξεκινήσουν και πάλι. Η ομάδα μου έχει ισχυρό ιδιοκτήτη αλλά…Νομίζω ότι ο ποδοσφαιρικός χάρτης θα αλλάξει σημαντικά. Έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει».

Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Σουηδία: «Δεν ξέρω ακόμη, ειλικρινά τι θα γίνει. Έχουμε επιλογές για το που θα κατοικίσουμε όταν επιστρέψουμε. Σκεφτόμαστε μερικές φορές να κάνουμε κάτι και μετά από λίγες ημέρες το ξαναπιάνουμε από την αρχή και είναι αδύνατον να πάρουμε μια απόφαση. Θα δούμε τι θα γίνει…».

Για το αν πλησιάζει η ημέρα της επιστροφής του στην πατρίδα του: «Εξαρτάται από το τι θα γίνει και αν το πάρεις από εκεί είναι αδύνατον να απαντήσεις. Θα καταφέρω να παίξω και πάλι ποδόσφαιρο; Αισθάνομαι ότι αυτό είναι το μοναδικό σημαντικό θέμα της ημέρας για μένα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ