Κρούση Ολυμπιακού για Κέβιν Μπουά (Vids)

Κρούση Ολυμπιακού για Κέβιν Μπουά (Vids)

To10.gr γράφει για τον 26χρονο Ελβετό-ισπανό εξτρέμ Κέβιν Μπουά, που μένει ελεύθερος από τη Βασιλεία και βρίσκεται στο καλεντάρι του Ολυμπιακού. Τι γράφουν οι Ελβετοί, τι ισχύει.

Η σεζόν μπορεί να βρίσκεται σε παύση, ωστόσο, ο Ολυμπιακός παραμένει ενεργός και απόλυτα δραστήριος σε ό,τι έχει να κάνει με τις μελλοντικές του κινήσεις. Οι Ερυθρόλευκοι ασχολούνται, τόσο με την ολοκλήρωση της σεζόν (μέσα στους αγωνιστικούς χώρους) όσο και με την επόμενη ημέρα. Με τις κινήσεις που προτίθενται να κάνουν στο μεταγραφικό παζάρι. Ετοιμάζουν τη λίστα τους, κάνουν επαφές και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να… επιτεθούν. Με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε συζητήσεις με έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του ελβετικού πρωταθλήματος. Τον Κέβιν Μπουά.

Οι πληροφορίες από την Ελβετία αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός έκανε ήδη κρούση στον εκπρόσωπο του 26χρονου μεσοεπιθετικού της Βασιλείας, ο οποίος μένει ελεύθερος σε λίγους μήνες, με σκοπό να ενημερωθεί για τις προθέσεις και τις σκέψεις του. Αλλά και για τις απαιτήσεις του. Καθώς στόχος των Πειραιωτών είναι να ετοιμάσουν από τώρα τις κινήσεις τους και να τις ολοκληρώσουν χωρίς καθυστέρηση, όταν έρθει η ώρα να δράσουν.

Στην Ελβετία υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός κατέθεσε ήδη πρόταση στον Μπουά. Πρόταση που φέρεται να αφορά 3ετές συμβόλαιο και να ακουμπάει τις 600.000 ευρώ τον χρόνο. Ποσό που, όπως σημειώνεται από τους Ελβετούς, καλύπτει τις απαιτήσεις του παίκτη.

Οι πληροφορίες του to10.gr αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει κάνει επίσημη πρόταση στον Μπουά. Ωστόσο πράγματι έχει γίνει διερευνητική κρούση στον παίκτη, με σκοπό να γίνουν γνωστές στον σύλλογο και τους ανθρώπους του οι απαιτήσεις και οι σκέψεις του. Κάτι που αποτελεί μέρος της διαδικασίας… φακελοποίησης των ποδοσφαιριστών που έχει ξεχωρίσει ο Ολυμπιακός. Και από τη στιγμή που 26χρονος ακραίος επιθετικός μένει ελεύθερος και προέρχεται από μία πολύ καλή χρονιά, το όνομά του βρίσκεται στη λίστα. Αλλά ως εκεί. Ο Ολυμπιακός δεν έχει πάρει απόφαση για την απόκτησή του. Εξάλλου, υπάρχουν κι άλλες σημαντικές λύσεις που εξετάζει για τα άκρα του.

Πέραν του Ολυμπιακού, για τον Μπουά έχουν δείξει έμπρακτο ενδιαφέρον η γερμανική Νυρεμβέργη και η τουρκική Μπεσίκτας, ενώ πρόταση ανανέωσης του έχει κάνει και η Βασιλεία, η οποία θέλει να τον διατηρήσει στο δυναμικό της και τη νέα σεζόν.

Ο Μπουά πραγματοποιεί φέτος μία από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του, καθώς σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Βασιλείας έχει «γράψει», 29 συμμετοχές, 10 γκολ και 8 ασίστ, αγωνιζόμενος ως αριστερός εξτρέμ. Συνολικά με τη φανέλα της Βασιλείας έχει 101 συμμετοχές, 22 γκολ και 26 ασίστ, ενώ ακόμη έχει αγωνιστεί σε Σερβέτ (55 ματς, 6 γκολ, 14 ασίστ) και Ζυρίχη (35 ματς, 8 γκολ, 11 ασίστ).

https://www.youtube.com/watch?v=6HQW0haayVA

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ