Στο ίδιο τέμπο και… ανεβασμένη!

Στο ίδιο τέμπο και… ανεβασμένη!

Το κίνητρο της ΑΕΚ για την επιστροφή στη δράση, οι… προσθήκες και η δουλειά που γίνεται όλο αυτό το διάστημα

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει βάλει στον «πάγο» το ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως συμβαίνει φυσικά με όλα τα πρωταθλήματα. Αυτή η διακοπή βρήκε την ΑΕΚ σε πολύ καλή κατάσταση. Η Ένωση είχε ένα πολύ καλό πρόσωπο, κέρδιζε βαθμούς, έδειχνε να εξελίσσεται και να μπαίνει δυναμικά στην τελική ευθεία της σεζόν.

Η φόρα του Δικεφάλου κόπηκε θα λέγαμε κάπως απότομα. Η Ένωση ήταν πιθανότατα η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ελλάδα σε αυτό το διάστημα. Ωστόσο οι άνθρωποι της ΑΕΚ και δη ο Μάσιμο Καρέρα, εκτιμούν πως οι Κιτρινόμαυροι θα επιστρέψουν στη δράση στον ρυθμό που είχαν. Με την εικόνα τους να είναι και πιο βελτιωμένη.

Οι λόγοι που προκύπτει αυτή η αισιοδοξία είναι αρκετοί. Ένας βασικός είναι η δουλειά που κάνουν όλο αυτό το διάστημα οι παίκτες της ΑΕΚ και η κατάσταση στην οποία διατηρούνται. Οι Κιτρινόμαυροι γυμνάζονται καθημερινά, με το ιατρικό τιμ να επιβλέπει το πρόγραμμά τους.

Άπαντες είναι συνεπέστατοι στις οδηγίες των ανθρώπων της ομάδας, δείχνοντας μάλιστα και έναν ιδιαίτερο ζήλο. Κάτι που όπως γίνεται αντιληπτό έχει ικανοποιήσει απόλυτα τους ιθύνοντες του Δικεφάλου.

Ένα δεύτερος λόγος που οι άνθρωποι της ΑΕΚ πιστεύουν πως η ομάδα θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη με την επιστροφή στη δράση, είναι οι… επιστροφές. Ολιβέιρα, Τσιγκρίνσκι και Γαλανόπουλος απουσίαζαν το προηγούμενο διάστημα, με την Ένωση να στερείται τρεις πολύτιμες μονάδες. Ίσως και κομβικές για την λειτουργία της.

Και οι τρεις παίκτες βγαίνουν κερδισμένοι από αυτή τη διακοπή. Μιας και θα καλύψουν το χαμένο έδαφος και θα είναι διαθέσιμοι για τα πολύ κρίσιμα ματς, στα πλέι οφ αλλά και στο κύπελλο.

Τέλος, στην Ένωση θεωρούν πολύ σημαντικό και το κίνητρο με το οποίο θα μπει η ΑΕΚ στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Ο Δικέφαλος έχει μπροστά του δύο πολύ μεγάλες προκλήσεις. Να κερδίσει τη δεύτερη θέση και μαζί το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και συνάμα να κατακτήσει το κύπελλο.

Η ΑΕΚ θα έχει το μεγαλύτερο κίνητρο από όλους στην επιστροφή της στη δράση. Προκειμένου να κλείσει μια σεζόν που ξεκίνησε με αμέτρητες αναποδιές, χαμογελώντας και πανηγυρίζοντας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ