Σιμόες: «Ο Μελισσανίδης αγαπάει με πάθος την ΑΕΚ και λατρεύεται από τους οπαδούς»

Σιμόες: «Ο Μελισσανίδης αγαπάει με πάθος την ΑΕΚ και λατρεύεται από τους οπαδούς»

Ο Αντρέ Σιμοες μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Δημήτρη Μελισσανίδη και την αγάπη του για την ΑΕΚ, τονίζοντας ότι λατρεύεται από τον κόσμο της Ένωσης.

O Αντρέ Σιμόες παραχώρησε συνέντευξη στην πορτογαλική Record και αναφέρθηκε στον Δημήτρη Μελισσανίδη και την τιμωρία του για τις διαμαρτυρίες στον Πορτογάλο διαιτητή στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη.

Ο Πορτογάλος μέσος της Ένωσης αφού δήλωσε άγνοια για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τους κίτρινους στο ΟΑΚΑ αποθέωσε τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΚ, τονίζοντας πως αγαπάει με πάθος την ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Λατρεύεται από τους οπαδούς της ομάδας και είναι ο κύριος υπεύθυνος για την εξέλιξη και την πρόοδο της ομάδας και την επιστροφή στους τίτλους. Αγαπάει την ομάδα του με πολύ πάθος. Τον σέβονται όλοι οι παίχτες. Η σχέση μου μαζί του εξαιρετικά καλή. Δεν είναι παρών καθημερινά λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων αλλά είναι σε συνεχή επαφή με τους αρχηγούς. Είναι παρών σε καλές και κακές στιγμές και στις μεγάλες αποφάσεις. Είναι ένας ηγέτης εκ γενετής! Είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο ήρθα στην ΑΕΚ αλλά και που συνεχίζω να βρίσκομαι εδώ»

Αυτά λέει ο 30χρονος μέσος και απαντά σχετικά με το συμβάν που προκάλεσε την τιμωρία του προέδρου: Δεν μπορώ να πω τίποτα για αυτό το συμβάν. Εμείς (οι ποδοσφαιριστές) βρισκόμασταν στα αποδυτήρια και απλώς ακούσαμε κάτι διαμαρτυρίες»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ