Μπακογιάννης: «Έχουμε ορίσει τα επόμενα βήματα μας για το Βοτανικό»

Μπακογιάννης: «Έχουμε ορίσει τα επόμενα βήματα μας για το Βοτανικό»

Ο Δήμαρχος Αθηναίων εξέφρασε τη βεβαιότητα του ότι οι εξελίξεις για τη Διπλή Ανάπλαση θα «τρέξουν» σύντομα.

Το γηπεδικό του Παναθηναϊκού παραμένει πάντα στην επικαιρότητα, αλλά όπως κάθε τι άλλο στην Ελλάδα έχει «παγώσει» αυτή την περίοδο λόγω της κρίσης του κορωνοϊού.

Ο Κώστας Μπακογιάννης παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα CNN Greece και ρωτήθηκε για την πρόοδο της Διπλής Ανάπλασης. Ο Δήμαρχος Αθηναίων τόνισε ότι έχουν συμφωνηθεί τα επόμενα βήματα και δήλωσε αισιόδοξος ότι σύντομα θα «τρέξουν» οι εξελίξεις.

Ο Μπακογιάννης στηρίξει την αισιοδοξία του ότι το έργο θα υλοποιηθεί επειδή πρόκειται για «κλειδί» στην ανάπτυξη εν μέσω της οικονομικής κρίσης:

«Είναι ένα μεγάλο έργο και ανήκει στα έργα «κλειδιά» για την ανάπτυξη και την εξέλιξη της πόλης. Και μπορεί να υλοποιηθεί μόνο με απόλυτη συνεργασία και συνεννόηση. Συστατικά που είναι ήδη δεδομένα. Θέλει σοβαρές αποφάσεις και καλά σχεδιασμένες κινήσεις που θα διασφαλίζουν το έργο αυτό σε όλα τα επίπεδα. Εδώ δεν μιλάμε για μία παρέμβαση εικόνας, αλλά ουσίας. Έχουμε καταφέρει να είμαστε όλοι σε μία διαρκή επικοινωνία για να μπορέσουμε να ορίσουμε τα επόμενα βήματά μας. Η αλήθεια είναι ότι η υγειονομική κρίση πήγε πίσω τις εξελίξεις αλλά θεωρώ ότι σύντομα θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ